Verhoef Dakramen

Verhoef Dakramen

Ravenswade 72, 3439 LD  NIEUWEGEIN

Over ons

Verhoef Dakramen

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het monteren van het complete VELUX programma. De VCA-gecertificeerde monteurs, met reeds honderden vensters ervaring, plaatsen uw dakvenster snel en vakkundig. Bovendien geven zij u 5 jaar garantie op de montage. Ook woningstichtingen en aannemers weten het specialisme met vele opdrachten te waarderen.

In de showrooms kunt u vele mogelijkheden zien en krijgt u bovendien deskundige voorlichting, ook als u het dakvenster alleen bij hen koopt om het zelf in te bouwen. Informeer ook naar de messcherpe afhaalprijzen voor vensters en alle VELUX accessoires.

Ook kunnen ze u één of twee dagen per week ontvangen in het Daglicht Advies Centrum van VELUX NL te De Meern. Een zeer uitgebreide showroom waar u vrijwel alle VELUX mogelijkheden kunt bekijken. Graag maken zij een afspraak met u om u daar te ontvangen.

Offerte Verhoef

Wanneer u advies bij u aan huis wenst, komen zij graag (vrijblijvend) bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen, om die daarna in een offerte voor u uit te werken.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u hen altijd bellen, mailen of de offerte aanvraag op deze site invullen. Zij garanderen u een snelle reactie en zijn u graag van dienst.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.