Viking Liften Nederland BV

Viking Liften Nederland BV

Lorentzstraat 8b, 6716 AD  Ede

Over ons

Viking Liften, Scandinavisch design

Met jarenlange ervaring in de markt van de huis- en platformliften op het gebied van advisering, begeleiding, verkoop, planning en montage zowel nationaal als internationaal mogen wij ons met recht úw professionele partner noemen wanneer het gaat om het aanschaffen van één van onze liften.

Waarom Viking Liften?

Onze liften worden met een onverzettelijke betrokkenheid in onze fabriek in Zweden gemaakt en voldoen vanzelfsprekend aan de hoogste kwaliteitseisen.

De aanwezige langdurige ervaring (vanaf 1995 aanwezig in de industrie en inmiddels wereldwijd marktleider) en de enorme technische know-how zorgen structureel voor innovatie, zonder geweld te doen aan de effectieve en functionele eenvoud van het installeren van onze liften.

Door de jaren heen hebben we een uitstekende samenwerking opgebouwd met architecten, aannemers, project ontwikkelaars en vanzelfsprekend de eindgebruiker. Dit heeft er toe geleid dat wij waardevolle informatie hebben verzameld die direct gebruikt wordt in bestaande en nieuwe liftoplossingen.

Onze kernwaarden

Eenvoud
We geloven in het eenvoudig houden van zaken en streven naar uitstekende samenwerkingsverbanden met onze partners. Alles wat u moet weten over onze producten, montage en alle overige zaken moeten vanzelfsprekend eenvoudig te begrijpen zijn.

Kwaliteit
Wij zijn overtuigd dat hoge kwaliteit resulteert in tevreden klanten en samenwerkingspartners. Kwaliteit staat bij ons voor producten die duurzaam en betrouwbaar functioneren, jaar in jaar uit.

Innovatie
Wij vertrouwen erop dat structurele innovatie resulteert in verbetering en daardoor leidt tot lange termijn succes en continuïteit. Innovatie is deel van onze mentaliteit en cultuur, wij testen voortdurend nieuwe ideeën waardoor ons perspectief iedere keer vernieuwd én onze producten altijd weer beter, simpeler en meer efficiënt gemaakt worden.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.