Vink GVK

Vink GVK

Expeditieweg 15, 7007  Doetinchem

Over ons

Projectservice vanaf ontwerp tot en met de montage

Voor uw glasvezelversterkte kunststof roosters, profielen, constructies en kunststof aanrijdbeveiliging bent u bij ons aan het goede adres. Van een standaard product tot complete projecten en van ontwerp en engineering tot en met montage.

Vink Kunststoffen B.V. is al 60 jaar toonaangevend leverancier van kunststof halffabrikaten in Nederland.

Ook op het gebied van Glasvezelversterkte Kunststoffen (GVK) heeft Vink al meer dan 20 jaar ervaring. Door ontwikkelingen en groei in GVK, in combinatie met de behoefte de roosters en profielen zelf te kunnen zagen en assembleren is in 2014 besloten dat Vink-GVK als zelfstandige marktgroep van Vink Kunststoffen verder gaat.

Momenteel is Vink-GVK te vinden in een modern bedrijfspand in Doetinchem.

Wij leveren uit voorraad: Vikugrate roosters, GVK profielen, (kooi)ladders en allerlei soorten en kwaliteiten verbindingsmateriaal en accessoires. Daarnaast ontwerpen en engineeren wij zelf GVK constructies zoals bordessen en trappen. Tevens bieden wij de mogelijkheid on site de prefab constructies te monteren.

Sinds een aantal jaren is Vink-GVK ook actief op het gebied van aanrijdbeveiliging. Een compleet pakket producten om uw personeel, klanten, magazijnstellingen en machines te beschermen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.