VSA Licht  ( Van Spijk Agenturen) )

VSA Licht ( Van Spijk Agenturen) )

De Scheper 260, 5688 HP  OIRSCHOT

Over ons

Merken die het maken

VSA vertegenwoordigt een groot aantal toonaangevende fabrikanten van verlichting,opbergsystemen, bedrijfs en bedrijfswageninrichting, metaal bewerkingsmachines, elektrisch en handgereedschap op de Nederlandse markt. De overeenkomst tussen deze fabrikanten is, dat het stuk voor stuk leveranciers zijn van absolute topproducten.

Samen vormen zij de basis voor een totaalpakket l voor de professionele gebruiker als voor de doe-het-zelver.

In totaal vertegenwoordigt VSA circa 35 fabrikanten op de Nederlandse markt.

Wanneer u bij ons aanklopt hoeft u meestal niet meer verder te zoeken!

Levering geschiedt grotendeels uit voorraad, vanuit het eigen magazijn in Son (bij Eindhoven). Vanuit dit magazijn vindt een groot deel van het uitgebreide assortiment, via een intensief dealernetwerk, haar weg naar de eindgebruiker.

VSA levert ook voor de Belgische markt een groot aantal toonaangevende A-merken een zeer courant assortiment, levering uit voorraad en een snelle service maken van VSA een toonaangevend bedrijf binnen onze branche.

Wij leveren een breed assortiment artikelen op het gebied van: verlichting, machines, electrisch en hand gereedschap en opbergsystemen voor gereedschap aan vrijwel alle wederverkoopkanalen zoals technische handelsondernemingen, automaterialenzaken, ijzerwarenzaken en bouwmarkten.

U kunt altijd contact opnemen met ons kantoor of direct met onze buitendienstmedewerkers.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.