VvE Advies

VvE Advies

Ledeboerstraat 9, 5048 AC  Tilburg

Over ons

Eerste aanspreekpunt bij problemen en geschillen

Wij zijn voor de VvE het eerste aanspreekpunt bij problemen en geschillen. Verenigingen van Eigenaren hebben behoefte aan een aanspreekpunt waar ze met al hun vragen, problemen en geschillen op bouwkundig en juridisch gebied terecht kunnen. Een onafhankelijk aanspreekpunt welteverstaan, want er mag geen schijn van belangenverstrengeling ontstaan. Daarom is VvE Advies opgericht. Lees hier meer over de geschiedenis van VvE Advies.

Bij het kantoor, dat gevestigd is in Tilburg, kunnen VvE’s, VvE-beheerders, woningcorporaties en overheidsinstanties op een laagdrempelige manier hun licht opsteken over bouwkundige, installatietechnische en juridische zaken.

Bel vrijblijvend met onze telefonische helpdesk. Wilt u problemen of vragen met ons op locatie in kaart brengen? Onze specialisten komen ook graag naar u toe!

Onafhankelijk

VvE Advies werkt landelijk dus echt van Maastricht tot en met de eilanden. Wij worden veel geraadpleegd om advies bij de uitvoering van grootonderhoud, geschillen met aannemers of om onderzoek te doen naar de oorzaak van klachten als lekkage, scheurvorming en dergelijke. VvE’s zijn duidelijk in groten getale op zoek naar een onafhankelijk aanspreekpunt voor al die zaken. Dat aanspreekpunt bieden wij.

Onze onafhankelijkheid is een belangrijk pluspunt. Om een voorbeeld te geven de VvE vraagt zelf de offertes aan en maakt uiteindelijk de keuze van het onderhoudsbedrijf . Wij verzorgen desgewenst wel de opstelling en de beoordeling van de offerte.

Ondersteuning in begrijpelijke taal

Onze adviezen en rapporten spelen een belangrijke rol bij de besluitvorming binnen de Algemene Ledenvergadering. Een bestuur staat veel sterker met een goed onderbouwd advies in handen. De ALV vraagt bijna altijd om verantwoording en onderbouwing (zeker ook financieel!) en dat is veel eenvoudiger met zo’n advies of rapport. Dat maakt de kans dat het voorstel wordt aangenomen, een stuk groter. Bovendien weet de ALV op deze manier zeker dat er geen belangenverstrengeling van bestuursleden met uitvoerende onderhoudsbedrijven plaatsvindt. Alles is transparant. Wij krijgen veel positieve reacties op onze dienstverlening. Onze opdrachtgevers waarderen vooral de heldere, begrijpelijke taal.

Voor Vve’s, VvE-beheerders, woningcorporaties en overheidsinstanties.

VvE Advies werkt niet alleen voor VvE’s maar ook voor VvE-beheerders, woningcorporaties en overheidsinstanties. Heel interessant voor al die partijen is de gespecialiseerde, objectieve bouwkundige, installatietechnische en juridische dienstverlening voor een aantrekkelijk tarief. Ook het geven van een second opinion is mogelijk.

Wij zijn onder andere bereikbaar via de gratis telefonische helpdesk. Bel: 013 – 590 03 86 (Van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur).

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.