VVE centraal

VVE centraal

Postbus 59620, 1040 LC  Hilversum

Over ons

VvE Centraal

belofte

Sinds mei 2011 is VvE Centraal de enige site voor onafhankelijke informatie over het onderwerp “Vereniging van Eigenaars”. Een plek waar de VvE daadwerkelijk centraal staat, samen met haar leden. Deze onafhankelijkheid is voor ons heilig en deze zullen we nooit overboord gooiten. Er zijn al teveel sites en blogs zijn waar je als bezoeker goed na moet gaan wie de persoon of organisatie is die achter het initiatief zit.

Met VvE Centraal is dé centrale plek gecreëerd waar iedereen die geïnteresseerd is in de VvE naar toe kan gaan. Met VvE Centraal beloven wij dat u gratis en onafhankelijke informatie zult vinden, waar u ervaringen kunt delen en in contact kunt komen met dienstverleners die de belangen van de VvE ook centraal hebben staan.

Vragen & Antwoorden daar gaat het om

Sinds ons eerste artikel hebben we tienduizenden bezoekers mogen verwelkomen en vele vragen kunnen beantwoorden.

Vele vragen zijn via de artikelen op onze blog beantwoorden, enorm veel besturen van VvE’s heeft VvE Centraal geholpen met de voorbeeld documenten die gratis zijn te downloaden. En, wanneer het antwoord nog niet op VvE Centraal te vinden was zijn wij op zoek gegaan en hebben we het antwoord op de site gedeeld. Zo ben ik begonnen, zo is VvE Centraal gegroeid en zo zullen we hier ook in de toekomst mee doorgaan.

De meest recente toevoeging op de website is de VvE Dienstverlener Gids waar u professionele leveranciers kunt vinden en de ervaringen van hun klanten kunt nalezen. En hier blijft het niet bij. Op korte termijn zal je hier nog meer initiatieven vinden die helpen om antwoorden te vinden op vragen die gerelateerd zijn aan de VvE.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.