VvE Collectieven

VvE Collectieven

Zwartendijk 52 2671 LL  Naaldwijk

Over ons

VvE Collectieven - expert in energie besparing voor VvE's

VvE Collectieven is gespecialiseerd in het besparen op de vaste lasten van uw Vereniging van Eigenaren.

Door de inkoop capaciteit van meerdere VvE's te bundelen zorgen zij voor een sterke onderhandelingspositie tegenover leveranciers. De expertise is energie.  Naast de bemiddeling in energiecontracten kunnen zij diverse andere besparingen realiseren.


VvE Collectieven is een professioneel adviesburo en zij nemen al uw zorgen uit handen. Bij VvE Collectieven bent u verzekerd van de scherpste energietarieven op de markt!

De eigenaar zelf heeft gewerkt  in de vastgoedbranche en in de periode van de crisis zijn zij met het vastgoed bedrijf gestopt en na oprichten van in eerste instantie Besparingsadviesburo, ontstaan doordat zijzelf moesten gaan besparen en zagen dat in deze branche toen nog nauwelijks bedrijven actief waren.

Als snel kwamen er reacties uit het netwerk, onder andere van VvE beheerders en voorzitters van VvE’s met aanvragen voor de verschillende diensten.

Inmiddels zijn zij gespecialiseerd in zakelijke energie, met name voor VvE’s en in 2016 hebben zij daarom VvE collectieven opgericht om meer herkenbaarheid voor VvE’s en beheerders te bewerkstelligen.

Op dit moment hebben zij meer dan 1300 VvE’s in energiebeheer wat innmiddels voor de VvE’s bij elkaar vele tienduizenden euro’s aan besparing heeft opgeleverd.

 

Zij onderscheiden zich  door transparantie en kwaliteit. Onafhankelijk is belangrijk, zij werken samen met meer dan 10 energieleveranciers en onderhandelen uit op aanbod,waardoor zij het voor u voordeligste contract kunnen afsluiten, met een kwalitatieve hoge service hieraan verbonden.

Zij verzorgen de contractsaanvraag, de eventuele opzegging en het contact met de leverancier. 

Uiteraard kunt u met al uw vragen over energiegerelateerde vragen bij hen terecht.

Er wordt ook gekeken naar de capaciteitsaansluiting en eventueel adviseren zij u over de terug te vragen belastingen bij clustering of overige vragen.

VvE Collectieven is Cire gecertificeerd. De organisatie achter CIRE is de Stichting Integriteit en Transparantie Energieadvies: een initiatief van energieleveranciers en distributieplatformen.

VvE Collectieven staat voor:

- Onafhankelijk Advies
- Speciaal voor VvE’s
- Geen extra kosten
- Persoonlijk en Betrouwbaar
- Iedere maand een collectief!
Ze monitoren, onderhandelen en verzorgen eventueel de opzegging van uw huidige contract!

Wilt u in contact komen voor een vrijblijvende offerte, u kunt contact opnemen via 0174-788102

Aangesloten bij
Recente artikelen
Reacties
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.