VvE Schoonmaak

VvE Schoonmaak

Bargelaan 200, 2333 CW  Leiden

Over ons

VvE Schoonmaak complete ontzorging

VvE Schoonmaak is speciaal in het leven geroepen om als nichespeler te opereren voor VvE en levert een compleet pakket van schoonmaakdiensten voor uw appartementencomplex, portiek en trappenhuis. Wij hebben alle expertise in huis, omdat wij onderdeel zijn van de Zwaan Groep. In deze groep (Zwaan Totaalreiniging, VvE Schoonmaak en bestrijdspinnen.nl) wordt er zeer nauwkeurig samengewerkt om zo de goede kwaliteit en service te waarborgen, een totaalconcept aan diensten te kunnen aanbieden en de prijzen marktconform te houden.

Geboorte VvE Schoonmaak
Tijdens de start van zijn eerste bedrijf Zwaan Totaalreiniging heeft Ben Zwaan meerdere malen moeten constateren hoe slecht het is gesteld met de schoonmaak in en rondom appartementencomplexen, portieken en trappenhuizen. Hij constateerde niet alleen dat er slecht werd schoongemaakt, maar ook dat de bijbehorende prijzen veel te hoog waren. Veel van zijn klandizie is dan ook afkomstig door overschakeling naar zijn schoonmaakbedrijf. Hier bleef het echter niet bij, want hij heeft in 2012 en 2013 meer tijd in het concept VvE Schoonmaak gestopt door het willekeurig bezoeken van ledenvergaderingen bij niet-klanten van circa 100 VvE's en heeft kwaliteitscontroles uitgevoerd bij ongeveer 150 appartementencomplexen. Uit deze onderzoeken kwam naar voren dat 62% van de mensen ontevreden is over de kwaliteit van de schoonmaak en blijkt 76% een te duur contract te hebben. Hierdoor is medio 2013 VvE Schoonmaak ontstaan met de levering van diverse schoonmaakdiensten i.c.m. de juiste prijs/kwaliteitverhouding aan eigenaren, (VvE) beheerders en bewoners van appartementencomplexen.

Waar werken wij?
Wij zijn werkzaam in een straal van 100 kilometer rondom Leiden doordat wij niet alleen werken vanuit ons hoofdkantoor in Leiden maar ook beschikken over opslag- en vertreklocaties in:

Amsterdam
Rotterdam
Den Haag
Utrecht

U bent geÏnteresseerd? Hoe gaat het in z'n werk?


U vraagt geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.
Er wordt een afspraak met u gemaakt voor een persoonlijke ontmoeting en het appartementencomplex wordt direct ingemeten. Deze afspraak vormt de basis voor de offerte plus het werkrooster. De afspraak kan eventueel ook in de avond of in het weekend (lees: zaterdag) plaatsvinden, mocht het op de reguliere tijden niet schikken.


Tijdens dit gesprek wordt er ruim de tijd genomen om alle wensen te bespreken en zal er gedegen advies worden gegeven om de kosten zo laag mogelijk te houden en niet in te boeten op de kwaliteit.
Normaliter volgt binnen 48 uur een offerte per mail, tenzij anders afgesproken/aangegeven.


De offerte is geaccepteerd. Wat volgt er nu?


U wordt op de hoogte gesteld wanneer de eerste schoonmaakdag gaat plaatsvinden.
Voor -of ten tijde van- de eerste schoonmaakdag vindt er sleuteloverdracht plaats, zodat onze medewerkers zorgeloos de algemene ruimten kunnen betreden voor de schoonmaak. Uw sleutel wordt zorgvuldig opgeborgen als we er geen gebruik van maken.
Kwaliteitscontrole meerdere keren per jaar ten bate van toezicht.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.