VvE Future Solution BV

VvE Future Solution BV

Parkerbaan 2, 3439 MC  Nieuwegein

Over ons

Over VvE Future Solution

Door het ontwikkelen van diverse software modules, op basis van de meest recente technologische mogelijkheden, zorgt VvE Future Solution voor een vernieuwing van de branche.

Het is nu mogelijk om online één of meerdere VvE's te beheren op een professionele en gebruikersvriendelijke manier. Bovendien is het online beheren van een VvE veel goedkoper dan de 'oude' wijze en het bespaart de VvE jaarlijks honderden euro's.

Het ontstaan van de organisatie ligt in de jarenlange ervaring van de directie in de branche van woningcorporaties. Steeds weer liepen zij tegen diverse onmogelijkheden aan in het managen van VvE's. Tevens hoorden zij steeds vaker de onvrede in de markt. Daar ontstond de vraag naar een nieuwe en makkelijke manier voor het beheren van een VvE. De combinatie van een frisse blik en de meest moderne online tools heeft ervoor gezorgd, dat het beheren van VvE's naar een ander niveau is getild.

De lagere overheden in Nederland proberen al langere tijd de markt te stimuleren. De overheid heeft het voeren van een actieve VvE zelf verplicht gesteld. Toch lukt het niet goed om de markt uit te dagen. Met de introductie van VvE Future Solution hoopt de organisatie de markt in beweging te krijgen en het beheren van een VvE te professionaliseren.

Het hart van VvE Future Solution wordt gevormd door de specifieke software, die men al vanaf 1996 ontwikkelt. De basis voor alle diensten van VvE Future Solution is ontwikkeld door MagicHands, met een rijke historie en internationale faam, geeft ons de garantie van een ijzersterke ICT omgeving.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.