VvE Metea

VvE Metea

Einsteinbaan 6, 3439 NJ  Nieuwegein

Over ons

Over VvE Metea

Wij beheren VvE’s door het gehele land. Ons werkgebied is echter met name gecentreerd in de regio’s Utrecht, Noord en Zuid Holland.
Naast onze groeidoelstelling is onze belangrijkste ambitie het optimaal beheren van Verenigingen van Eigenaars op zowel technisch als financieel / administratief gebied. Niet voor niets is onze slogan: VvE Metea bespaart tijd, zorgen en kosten. Het professioneel ondersteunen van het bestuur en de vereniging gebeurt zodanig dat VvE Metea adviseert, informeert, werk in opdracht uitvoert en de financiële status van de VvE inzichtelijk maakt.
VvE Metea is uw partner op het gebied van VvE beheer, wij zijn in alle facetten van de VvE-markt thuis.

Visie
De branche van VVE-beheerders heeft zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld. Niet alleen zijn er in Nederland inmiddels veel serieuze VvE beheerders, ook de wetgeving is aangepast. De inschrijving in het handelsregister en de verplichting tot het hebben van een reservefonds zijn enkele van de meest recente voorbeelden.
VvE Metea zet zich nadrukkelijk in voor professionalisering van de branche. Dit uit zich in het lidmaatschap van VGM NL en door het voeren van het procescertificaat Beheerders Verenigingen van Eigenaars. VvE Metea heeft de kwaliteit van de dienstverlening en de communicatie met de klant als belangrijkste doelstellingen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.