VvEtotaal BV

VvEtotaal BV

Raadhuisstraat 11, 1687 AH  WOGNUM

Over ons

VvEtotaal

VvEtotaal B.V. is een onderneming die zich specifiek bezighoudt met de ontwikkeling en exploitatie van software voor VvE-beheer.

Ons softwarepakket VvEtotaal is sinds 2007 op de markt en is ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk van VvE-beheer. Hierdoor is het een praktische, gebruikersvriendelijke en eenvoudige toepassing geworden, die zowel gebruikt wordt door professionele VvE-beheerders als door VvE's die het beheer zelfstandig doen.

Aangezien VvEtotaal volledig in eigen beheer wordt ontwikkeld, hoeven er geen additionele licenties voor andere (boekhoud-)pakketten worden afgesloten.

Wij willen onze software steeds blijven aansluiten op de behoefte van VvE-beheerders en werken dan ook nauw met hen samen bij de voortdurende ontwikkeling van onze software. Samen met onze professionele beheerders bepalen we welke nieuwe functionaliteit in de software moet worden ingebouwd.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.