Waterluxe

Waterluxe

Marssteden 63, 7547 TE  Enschede

Over ons

Over ons

Wij, John en Renate, zijn gespecialiseerd in waterontharders voor huishoudelijk gebruik omdat we overtuigd zijn van de voordelen. We hebben in de praktijk ondervonden hoe goed kalkvrij water is voor de huid. Toen we ook alle andere voordelen zagen, besloten we een bedrijf op te richten om zoveel mogelijk mensen te laten meegenieten van kalkvrij water. Dit doen we met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

De goedkoopste ontharders zijn tijdgestuurd (chrono). Die willen wij echter niet leveren voor huishoudelijke situaties omdat tijdsturing ongeschikt is. Bovendien is volumesturing betrouwbaarder en zuiniger. Daarom is de toevoeging ‘Volume’ bij onze apparaten heel belangrijk.

ACTIE: gratis bezorging in heel Nederland!

Als u wilt dat wij installeren, kost dat meestal €200. 

Voor normaal tot middelgroot waterverbruik hebben we twee soorten waterontharders: Duo-Volume en Combi-Volume, beide in verschillende maten. De werking is hetzelfde, de keuze wordt vooral bepaald door de plek waar die komt te staan

Contact

Vragen zijn altijd welkom. Als u via e-mail een concreet advies vraagt, vermeld dan wel het aantal personen in huis en uw postcode of woonplaats.

Woont u in Friesland? Klik hier voor Waterluxe Harlingen.

Voor de rest van het land:

- Stuur een email

- Bel 053-5727808

- Of bezoek onze winkel, Industriestraat 66, 7482 EX Haaksbergen

- Openingstijden: Ma. t/m Vrij 9.00 - 18.00 en Za. 9.00 - 17.00.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.