Weel Schoon Schoonmaakdiensten

Weel Schoon Schoonmaakdiensten

Ubbenasingel 43, 9909 AN  Spijk

Over ons

Over Weel Schoonmaakbedrijf

 

De kracht van Weel schoon is dat we met een klein team werken. Dit brengt flexibiliteit en korte lijnen. Weel schoon is groot genoeg om heel snel ter plaatse te kunnen zijn om uw probleem op te lossen; in bijna alle gevallen binnen 24 uur. Bovendien zijn we klein genoeg om goed het overzicht te kunnen bewaren en flexibel te zijn. Dit willen we graag zo houden.

Vlekkeloos

Wij willen alles zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen. Daarom ­maken we met u, op basis van uw wensen, van tevoren een planning. En daar houden wij ons aan. Daarbij zijn wij op de hoogte van de nieuwste  technologieën en werk methoden. Vernieuwde mop systemen voor optimale resultaten en efficiëntie.  Meer dan 7 jaar ervaring in nanocoatingen! Verwijderen van etsing en kalkstrepen op glas.

 

Betrouwbaar

U geeft ons de ­sleutel van uw bedrijf, letterlijk. Dat kan alleen op ­basis van vertrouwen. U geeft uw pand, uw apparatuur, uw vertrouwelijke stukken in onze handen. Wij zijn daar goed van bewust.Doormiddel van speciale software wordt u van te voren geinformeerd wanneer wij komen en welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Helder en inzichtelijk voor alle partijen!

Schoonmaakbedrijf uit Groningen met landelijke dekking

Als woningbouw coöperatie, kantoorbeheerder, VvE en/of eigenaar  bent u bij ons verzekerd van maximaal schoonmaak resultaat. Weel schoon staat dan ook voor.

Weel Schoon is gevestigd in Spijk in de provincie Groningen. Toch hebben we de kracht om binnen 24 uur in Friesland, Drenthe, Limburg of waar dan ook in Nederland op locatie te zijn. Ideaal, als u een flexibele en betrouwbare schoonmaakbedrijf als partner zoekt.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.