Wesdorp Schilders- en Afwerkingsbedrijf vof

Wesdorp Schilders- en Afwerkingsbedrijf vof

Korte Achterweg 10, 4307 AK  Oosterland

Over ons

Wesdorp Schilders, gevestigd aan Korte Achterweg 10, 4307 AK, te Oosterland. De geschiedenis gaat terug tot 1958 als de heer M. Wesdorp, 'al schilder vanaf zijn veertiende', het bedrijf waar hij werkt overneemt. Ook mevrouw C. Wesdorp-Giljam werkte hard mee in het geheel, zij nam de winkel in de Kerkstraat onder haar hoede.

Later, in 1991, komt zoon Joop Wesdorp het team als glaszetter/schilder versterken. Na het behalen van zijn ondernemersdiploma en de papieren voor meesterschilder wordt Joop mede-eigenaar van de zaak. Ook Lenny, de vrouw van Joop, werkt inmiddels al heel wat jaren mee.

Met onze 5 enthousiaste werknemers verzorgen wij graag het complete pakket voor u (schilderen, glaszetten, behangen, leveren en monteren van gordijnen en binnen- en buitenzonwering en divers spuitwerk). We hebben alle producten, alle kennis en diensten in eigen beheer. En ... bij ons heeft u 1 aanspreekpunt vanaf het eerste contact tot de oplevering van het werk. Dat werkt efficient en bespaart u een hoop tijd. Als u ons belt, mailt, gaan we graag met u in gesprek.

Met vriendelijke groeten,
Joop en Lenny Wesdorp

Aangesloten bij

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.