..........
shadow_fix

Worksafe

WorkSafe Nederland: úw partner voor veiligheid op hoog niveau!

Over WorkSafe Nederland

WorkSafe Nederland is als onafhankelijke adviesorganisatie sinds 2014 actief om veilig werken op hoogte te bevorderen en te waarborgen. Wij inventariseren zorgvuldig alle voorkomende veiligheidsrisico’s, brengen deskundig advies uit en bieden een maatwerkoplossing voor uw specifieke daksituatie. Onze partnerorganisaties installeren diverse valbeveiligingssystemen in opdracht van WorkSafe Nederland.

Met ons advies kunt u direct naar uw partij voor uitvoering van de werkzaamheden stappen. Wij zien toe op een veilige uitvoering en goede afwikkeling. Wij zijn als bedrijf VCA**-gecertificeerd en onze medewerkers zijn gediplomeerd veiligheidskundigen en VCA-VOL gecertificeerd.

WorkSafe Nederland streeft naar een duurzame relatie met de klant. Wij kunnen u in het gehele proces naar dakveiligheid bijstaan en ontzorgen. Van dak risico-inventarisatie en -evaluatie, advies, tot projectbegeleiding bij de uitvoering van de werkzaamheden, opstellen van dakveiligheidprotocollen en jaarlijks terugkerende inspecties.

Kortom: WorkSafe Nederland levert een totaaloplossing voor úw dakveiligheid.

Waarom valbeveiliging?


Wilt u ook een veilige werkomgeving voor uw eigen of ingehuurd personeel bij dakwerkzaamheden? Wilt u het risico op arbeidsongevallen verkleinen? Of wilt u als gebouweigenaar gewoonweg juridische procedures voorkomen?
Het aanbrengen van valbeveiliging vergroot de veiligheid van uw personeel en uw omgeving.

Arbeidsongevallen

In Nederland gebeuren elk jaar duizenden ongevallen bij het werken op hoogte. Vaak hebben deze ongevallen ernstige gevolgen. Volgens de ARBO Vakbase is één op de vijf van de dodelijke arbeidsongevallen het gevolg van een val van hoogte. De meeste ongevallen bij het werken op hoogte hebben als oorzaak: het verlies van evenwicht, onvoldoende of het ontbreken van beveiligingen en het onjuist gebruik van persoonlijke valbeveiliging.

Veiligheidsgrens: 2,50 meter

Vanaf 2,50 meter spreekt men van werken op hoogte. Dan zijn er specifieke maatregelen ter voorkoming van valgevaar nodig. Een val vanaf deze hoogte kan ernstige gevolgen hebben. Bij werk op een hoogte van minder dan 2,50 meter is valbeveiliging ook verplicht wanneer er sprake van een verhoogd valrisico is, bijvoorbeeld bij werken boven water, op verkeerswegen of nabij uitstekende delen. In het Arbobesluit 3.16 is meer te lezen over voorzieningen bij valgevaar.

Arbeidshygiënische strategie

Volgens de arbeidshygiënische strategie moet eerst gekeken worden of het valgevaar in zijn geheel weggenomen kan worden, en als dat niet kan dienen collectieve valbeveiligingen overwogen te worden, bijvoorbeeld borstwering, hekwerk, leuningen, enz.
Als laatste middel kan, als de voorgaande maatregelen om technische en/of economische redenen niet genomen kunnen worden, persoonlijke valbeveiliging ter beschikking gesteld worden.

Overweegt u zonnepanelen?

Volgens Inspectie SZW valt het plaatsen van zonnepanelen niet onder de definitie van kortdurende werkzaamheden en vraagt om de hoogste vorm van valbeveiling ter voorkoming van vallen. Met een specifieke dakveiligheidsscan zonnepanelen krijgt u een beeld van de veiligheidssituatie en de (eventueel) ontbrekende veiligheidsvoorzieningen.

Waarom WorkSafe Nederland?

Elke daksituatie vraagt om een andere aanpak. Als gecertificeerd valbeveiligingsspecialist onderscheidt WorkSafe Nederland zich in het aanbieden van onafhankelijk advies en haalbare en praktische oplossingen. U krijgt optimaal advies waarmee u naar een derde partij kunt stappen voor uitvoering van de werkzaamheden. Wij zien hierbij toe op een goede afwikkeling. Ook bieden wij trainingen en cursussen aan voor uw (onderhouds)personeel.

5 redenen om te kiezen voor WorkSafe Nederland als úw veiligheidskundige organisatie:

• Onafhankelijk
• Integrale aanpak door veiligheidskundige ondersteuning bij uitvoering
• Flexibel
• Advisering en training op zowel beleidsmatig als operationeel niveau
• Duurzame focus

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Worksafe

Klik hier voor meer info
Majoraan 9a
6942 SB Didam
Tel:
0316291221

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam