XPO Screens

Voorveste 11, 3992 DC  Houten

Over ons

INVITE® Display & Mirror
Nog nooit was een public proof display, speciaal geschikt voor openbare locaties, zo mooi! Zowel als display als digital mirror. Wij bieden oneindig veel mogelijkheden om uw scherm volledig zelf samen te stellen.

Designed to be different
Geen doel op zich, maar het resultaat van onze manier van werken. Een belofte aan u is dat wij niet vragen wat u wilt, maar waarom u dat wilt. Op het moment dat wij uw behoefte kunnen doorgronden komen we tot de kern en kunnen we starten met het weglaten van de bijzaken. Soms is eenvoud juist complex.

De modulaire opbouw van onze producten is het vervoermiddel naar het eindresultaat met de looks & skills die ú wenst. En dat product zal altijd afwijken van de rest.


Maatwerk
Biedt een reguliere monitor van een van de grote merken geen antwoord op uw technische wensen of vindt u de behuizing van een regulier scherm niet passen in uw interieur? Dan heeft XPO Screens waarschijnlijk de oplossing.

Maatwerk; daar staan wij voor! Wij bieden dan ook oplossingen die een hoge mate van personalisatie bieden. Zowel voor de behuizing, de elektronica en de software. Onze embedded elektronica kunt u flexibel samenstellen en kan daarom in bijna iedere behuizing worden geplaatst.

Eenvoud
U kunt schermen kopen met 1001 mogelijkheden en connectoren, maar het gaat er om of uw uitzending op het juiste moment op het juiste scherm wordt getoond. En dit met een zo hoog mogelijke betrouwbaarheid en tegen zo laag mogelijke kosten.

Wij hebben onze elektronica zo ontwikkeld dat alle zaken die u niet nodig heeft er ook niet op zitten. En wanneer u bepaalde features wel nodig heeft, dan voegt u deze module toe aan de hardware. Zo zorgt u voor een ‘lean and mean’ oplossing die 24/7 betrouwbaar is en weinig service en onderhoud vergt.

Onderhoud
Alle hardware van XPO Screens is zo opgebouwd dat u eenvoudig op afstand bij de hardware kunt komen. Indien gewenst kunt u de performance monitoren, instellingen wijzigen en gewenste updates installeren.

Op het moment dat er hardwarematig toch een storing is hoeft u nooit de complete hardware te vervangen maar altijd slechts dat onderdeel dat de storing oplevert. Zo bespaart u tijd en dus kosten in uw service team en kunnen reparaties altijd centraal worden uitgevoerd.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.