Zo Veilig.

Zo Veilig.

Xenonstraat 71, 1362 GG  Almere

Over ons

Wij zijn Zo Veilig

Wij beschermen wat kostbaar is voor u. Dat doen we met gebruiksvriendelijke en betaalbare systemen die u alarmeren bij inbraak in uw woning, maar bijvoorbeeld ook bij brand of een gesprongen waterleiding. Zo voorkomen we schade of verlies van uw bezittingen en zorgen we ervoor dat u en uw gezin comfortabel en veilig kunnen wonen.


Veiligheid en persoonlijke bescherming

Behalve veiligheid bieden we ook persoonlijke bescherming op momenten in uw leven dat dit nodig kan zijn. Ouderen langer op zichzelf laten wonen door valdetectie, paniekknoppen en non-bewegingssensoren? Of een melding op uw telefoon dat uw kinderen op school zijn aangekomen? We bieden persoonlijk advies en betaalbare, moderne oplossingen.


Voor iedere levensfase
Omdat iedereen verschillend is, combineren we bewezen standaardoplossingen met maatwerk dat speciaal is afgestemd op uw levensfase en persoonlijke situatie. We ontzorgen u waar mogelijk en doen dat het liefst voor de lange termijn.


Preferred partner Securitas
We zijn in Nederland preferred partner van Securitas – wereldwijd marktleider in beveiliging en preventie. Daar zijn we trots op, want het helpt ons iedereen in Nederland een veilig en beschermd gevoel te geven. Nu en in de toekomst.


Zo Veilig, maatwerk in veiligheid en persoonlijke bescherming.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.