Zwapex Afdichtingstechnieken

Zwapex Afdichtingstechnieken

Anthonetta Kuijlstraat 35, 3066 GS  Rotterdam

Over ons

Zwapex Groep

Waarom Zwapex

Het aanbrengen van voegmaterialen is het sluitstuk van elk bouwproject. Dit hoort met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te gebeuren. Door de tijdsdruk aan het einde van een project zijn tegelijkertijd daadkracht en flexibiliteit noodzakelijk. Zwapex Afdichtingstechnieken b.v. voldoet aan al deze eisen.

Met een grote groep applicateurs staan wij dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers om voor elk probleem een passende oplossing te bieden, waarbij de kosten voor de opdrachtgever zo laag mogelijk wordt gehouden.

Momenteel zijn we met 95 medewerkers het grootste afdichtingsbedrijf van Nederland.

Onze gekwalificeerde medewerkers zijn allemaal intern opgeleid, waarbij een aantal medewerkers zich hebben gespecialiseerd in onder andere betonrepartie, vloeistofdichte vloeren, injecteren, onderhoud en renovatie, epoxy, kelderafdichtingen en brandbescherming.

Onze medewerkers beschikken allemaal over het VCA1-diploma. Een groot aantal beschikken ook over het diploma Veiligheid langs het Spoor, EHBO en diploma Werken in een Hoogwerker.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.