..........
shadow_fix

Zwapex Afdichtingstechnieken

Zwapex Groep

Waarom Zwapex

Het aanbrengen van voegmaterialen is het sluitstuk van elk bouwproject. Dit hoort met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te gebeuren. Door de tijdsdruk aan het einde van een project zijn tegelijkertijd daadkracht en flexibiliteit noodzakelijk. Zwapex Afdichtingstechnieken b.v. voldoet aan al deze eisen.

Met een grote groep applicateurs staan wij dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers om voor elk probleem een passende oplossing te bieden, waarbij de kosten voor de opdrachtgever zo laag mogelijk wordt gehouden.

Momenteel zijn we met 95 medewerkers het grootste afdichtingsbedrijf van Nederland.

Onze gekwalificeerde medewerkers zijn allemaal intern opgeleid, waarbij een aantal medewerkers zich hebben gespecialiseerd in onder andere betonrepartie, vloeistofdichte vloeren, injecteren, onderhoud en renovatie, epoxy, kelderafdichtingen en brandbescherming.

Onze medewerkers beschikken allemaal over het VCA1-diploma. Een groot aantal beschikken ook over het diploma Veiligheid langs het Spoor, EHBO en diploma Werken in een Hoogwerker.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Kitvoegen vervangen

Kitvoegen vervangen

Zwapex Groep is de specialist in het onderhoud en vervangen van oude kitvoegen zoals in dilatatie, galerijen en kozijnen.

afwerking - 27 April 2017
Kunststof vloeren

Kunststof vloeren

Zwapex Groep heeft naast de kitvoegen ook een specialisme in vloeistofdichte/kunstvloeren voor o.a. balkons en galerijen met of zonder anti slip.

afwerking - 16 October 2017

 

Zwapex Afdichtingstechnieken

www.zwapex.nl/
Anthonetta Kuijlstraat 35
3066 GS Rotterdam
Tel:
0102891414

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam