..........
shadow_fix

Administratief Beheer

De meeste werkzaamheden voor een VvE liggen op administratief gebied

Administratief Beheer

De meeste werkzaamheden voor een VvE liggen op administratief gebied. Werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn onder andere:

Het bijhouden van het ledenbestand; ingeval van verhuur door eigenaren het bijhouden van register van bewoners.
Het archiveren en actief beheren van contracten ten behoeve van onder andere verzekeringen, onderhoudscontracten, schoonmakers en dergelijke.
Het beheren en controleren op naleving van het huishoudelijk reglement, modelreglement bij splitsing alsmede de splitsings­akte.
Het archiveren van alle op de vereniging betrekking hebbende correspondentie.
Het corresponderen ten behoeve van de Vereniging met overheden, verzekeringsmaatschappijen, nutsbedrijven, aannemers e.d.
Het administratief verwerken van schaden die te verhalen zijn op verzekeringen.
Het informeren van de leden; rondzenden van notulen en jaarrekeningen.

Vergaderingen

Het voorbereiden en organiseren van de jaarvergadering, waaronder het versturen van de uitnodiging, het (eventueel in overleg) opstellen van de agenda en het bijwonen van één algemene ledenvergadering per jaar, inclusief de notulering.

Bijstand bestuur

Assistentie bij het opstellen van huisregels middels een huishoudelijk reglement en toezien op naleving van deze regels.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Een vergoeding voor VvE-bestuursleden

  bestuur

  Het bestuur van een VvE bestaat uit één of (meestal) meerdere personen. Deze functie vult men in op vrijwillige basis. Maar mag hier niet iets tegenover staan? Kan een bestuurslid van een VvE aanspraak maken op een bepaald soort vergoeding?

 • Spooknota's: weet wat er speelt binnen uw VvE

  financieel

  Oplichters worden almaar vernuftiger en proberen op steeds meer manieren slachtoffers te maken. Al enige jaren doen ze dit in de vorm van spooknota's (acquisitiefraude).

 • Wanprestatie administratief beheerder

  juridisch

  Deze uitspraak toont aan dat het van belang is om tijdig te klagen in het geval de VvE geconfronteerd wordt met een wanpresterende beheerder.

 • VvE Platform Schiedam

  bestuur

  Appartement & Eigenaar is altijd op zoek naar ervaringen en verhalen vanuit VvE’s. Soms weten deze verhalen ons te vinden. Zo werden we benaderd door Ger Hunnersen, voorzitter van de VvE De Nieuwe Harg en mede initiatiefnemer van het VvE Platform Schiedam

 • Taken bestuur

  bestuur

  De vergadering van eigenaars is het belangrijkste orgaan van de VvE. In de vergadering komen de eigenaren samen en kunnen besluiten worden genomen over alle VvE-aangelegenheden.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam