In beheer vanaf heden

Nieuw in het beheer bij JWA Beheer Haaglanden!

Geplaatst door: De Voorse VvE Beheer

Beheer nieuwbouw en oprichting VvE

Nieuw in het beheer bij JWA Beheer Haaglanden!

VvE bedrijfsruimten Donklaan

JWA Beheer Haaglanden is aangesteld als beheerder voor VvE Bedrijfsruimten Donklaan aan de Industrieweg te Voorschoten. De oprichtingsvergadering heeft onlangs plaatsgevonden, de VvE is reeds ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een bestuur is gevormd vanuit de leden.  Er wordt nu nog volop gebouwd aan de bedrijf units, welke door Zitman En Co zijn ontwikkeld en door Frans Spendel van Spendel Makelaardij zijn verkocht. De verwachtte oplevering staat gepland in de week vóór de kerst. 

Er wordt volop voorbereid op de oplevering en de eigenaren zijn bezig zowel individueel als collectief de bedrijfunits in te richten. Hiervoor is een goede samenwerking tussen de beheerder, bestuur en de eigenaren noodzakelijk om alles in goede banen te lijden. Korte en snelle communicatie is een pré. 

Wij zijn verheugd en trots dat wij het vertrouwen hebben gekregen om deze VvE te mogen beheren!

 

VvE Dahlia

Per 2018 mag JWA Beheer Haaglanden het beheer gaan voeren voor VvE Dahlia te Voorschoten. De voorbereidingen voor de overname zijn in volle gang. De eigenaren zullen op korte termijn geïnformeerd worden over de werkwijze die wij hanteren en hoe eigenaren ons kunnen bereiken. VvE Dahlia is een jonge VvE en daardoor zijn er nog veel zaken die geregeld moeten worden. 

Wij zijn blij met het vertrouwen dat wij hebben gekregen om de VvE te beheren. Wij hebben zin in de samenwerking!

Bedrijvengids Geplaatst door
De Voorse VvE Beheer

De Voorse VvE Beheer

Industrieweg 42, 2254 AE  Voorschoten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.