Masterclass Gelredome

Met het uitstel van de invoering van de wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen, is er voor gebouweigenaren een bijzondere situatie ontstaan.

Geplaatst door: Obex

Masterclass Private Kwaliteit in Brandveiligheid

Daar u als gebouweigenaar te allen tijden verantwoordelijk bent voor de integrale brandveiligheid binnen uw gebouw is het voor u raadzaam u goed te oriënteren op deze ontstane situatie. Welke verantwoordelijkheden liggen er bij overheid, brandweer, eigenaar, huurder, verhuurder, bouwer, leverancier?

Zowel de vereniging Brandveilig Bouwen Nederland als de vereniging Bouw- en Woningtoezicht hebben gewaarschuwd voor deze impasse welke nog zeker tot 1 januari 2019 zal duren.

Daar u als gebouweigenaar te allen tijden verantwoordelijk bent voor de integrale brandveiligheid binnen uw gebouw is het voor u raadzaam u goed te oriënteren op deze ontstane situatie. Welke verantwoordelijkheden liggen er bij overheid, brandweer, eigenaar, huurder, verhuurder, bouwer, leverancier? Met het niet doorgaan van deze wet wordt het eigenlijk nog belangrijker om zelf de regie te (laten) nemen over het brandveiligheidsbeleid in uw gebouw/ organisatie..

In het nieuwe stelsel dient u als gebouweigenaar de private kwaliteitsborging zelf te regelen. Daarvoor heeft u drie opties: u kunt het zelf doen, een adviesbureau de opdracht geven het te regelen of een bouwbedrijf de opdracht daartoe geven. Het is aan u te bepalen of u de kennis in huis heeft om deze kwaliteitsborging zelf op u te nemen en of andere partijen er klaar voor zijn.

 

Om u meer informatie te geven organiseert Brafon samen met Obex de Masterclass Private Kwaliteit in Brandveiligheid. Tijdens deze masterclass zal Brafon u in het ochtenddeel plenair informeren over de ontstane situatie van de kwaliteitsborging en welke gevolgen en gevaren dit voor u als gebouweigenaar met zich meebrengt.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?
De Brafon Masterclass Brandveiligheid 2018 is bedoeld voor management en/of directieleden en voor degenen die verantwoordelijk zijn voor de brandveiligheid binnen uw organisatie. Deze dag wordt uitsluitend georganiseerd voor eindgebruikers, zoals o.a. medewerkers van:

  • Woningcorporaties
  • Zorginstellingen
  • Hotels
  • Winkelbedrijven

Programma ochtend: Een gastspreker van de Nationale Politie
Obex en Brafon Brandveiligheidsmanagement hebben Ronald Clark van de Nationale Politie uitgenodigd. Hij zal vanuit zijn functie adviseur Huisvesting & Vastgoedbeheer aangeven hoe de Politie zich hier op heeft voorbereid, leerzame punten aanstippen, vertellen van eerdere fouten en u meenemen in herkenbare situaties.

Middag; stel uw eigen dagdeel samen!
Tijdens het middagprogramma kunt u zelf kiezen waarover u meer wilt leren. U kunt uw eigen middag samenstellen aan de hand van de verschillende thema's. Deze thema's staan in de kolom hiernaast.

Locatie en investering
De Masterclass Brandveiligheid 2018 vindt op 1 februari 2018 plaats in het Gelredome te Arnhem. De kosten voor deze exclusieve dag bedragen: €295,

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Obex

Obex

Simon Stevinweg 27, 6827 BS  Arnhem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.