Gerelateerde suggesties:

Dienstenpakket

Wij ondersteunen VvE’s allereerst bij het oprichten en inrichten van de VvE en vervolgens bij het besturen en beheren ervan.
LEES VERDER

Diensten

Aandacht, kennis en ervaring zijn de meerwaarden van JWA Beheer Haaglanden. Daarnaast is het onze uitdaging om voor de eigenaar van een particulier of zakelijk appartementsrecht een zo onbezorgd mogelijk bezit en/of verblijf te realiseren.

Al onze processen en werkzaamheden zijn beschreven in bruikbare procesbeschrijvingen en werkinstructies en gekoppeld aan eigentijdse automatisering. Samen met de expertise en ervaring van onze mensen kunnen wij hierdoor een hoog kwaliteitsniveau bereiken.

Ons Dienstenpakket

Financieel en secretarieel
De administratie is de basis van het VvE Beheer. Op secretarieel gebied zorgt JWA Beheer Haaglanden onder andere voor de communicatie tussen de eigenaren en bestuursleden maar…(meer info)

Dagelijks onderhoud
Onder deze dienstverlening verstaan wij enerzijds het beheren van de onderhoudscontracten met verschillende leveranciers zoals deze er bijvoorbeeld zijn voor liften, toegangsdeuren en systemen, pompen en andere…(meer info)

Communicatie
Wij hechten grote waarde aan een goede communicatie en beschikken daarom over een interactieve website. Hierdoor is voor het bestuur en leden van een VvE een afgeschermd…(meer info)

Bouwkundig advies en begeleiding
JWA Beheer Haaglanden werkt met een select aantal bouwkundigen en bouwkundig adviseurs. Zo verzorgen wij onder andere opleveringskeuringen en het opstellen van MeerJarenOnderhoudsPlannen.(meer info)

Juridisch advies
Voorkomen is beter dan genezen, dus is de ondersteuning vanuit JWA Beheer Haaglanden op dit gebied gericht op bemiddeling en advies. (meer info)

Overige diensten
JWA Beheer Haaglanden kan verder uw VvE van dienst zijn met diensten als voorzitterschap, tijdelijk bestuur van uw VvE etc.(meer info)

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

De Voorse VvE Beheer
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen