Financieel beheer VvE's

U voert moeiteloos honderden verschillende VvE administraties en, indien nodig, met hun eigen specifieke inrichting wensen.

Geplaatst door: Informant Software

Het financieel beheer van uw VvE's

In alle aspecten van het financieel beheer is voorzien. Bijdragen kunnen met verdeelsleutels vanuit begrotingen worden berekend of door middel van procentuele verhogingen of indexeringen worden aangepast. De volledige (automatische) incassoprocedure van bijdragen en de bewaking hiervan, wordt ondersteund.

Crediteurbetalingen kunnen vanaf betaaladviezen klaar worden gezet voor de bankapplicatie en dagafschriften kunnen worden ingelezen en automatisch worden geboekt. Vanuit de gekoppelde administratie worden de jaarrekeningen eenvoudig samengesteld.

Met de compleet geïntegreerde Financiële Administratie heeft u een gebruiksvriendelijk en flexibel boekhoudprogramma in huis voor het voeren van één of meerdere boekhoudingen. Deze boekhoudingen zijn volledig geïntegreerd met alle overige modules en u heeft geen andere boekhoudsoftware nodig! Het grote voordeel is de integratie met de overige modules, maar ook de onderlinge verhoudingen tussen de verschillende boekhoudingen.

Enkele functionaliteiten waaraan u kunt denken zijn bijvoorbeeld: het grootboek, de balans en resultatenrekening, een debiteuren en crediteuren subadministratie, digitale postbussen voor de inkoopfacturen en de autorisatie hiervan, betaling via PAIN-bestanden, inlezen dagafschriften (MT940), vaste journaalposten en andere functionaliteiten.

Doorberekening van de administratievergoeding
U rekent periodiek een vaste vergoeding door aan de VvE waarvoor u het beheer voert. Met enkele VvE’s is dit nog te overzien, maar ook dan is het al een tijdrovende klus. Met Informant is dit met enkele drukken op de knop te realiseren. U kunt periodiek de facturen prolongeren, laten boeken
en afdrukken. De inkoopboekingen in de verschillende VvE’s gaan automatisch. Maakt u voor de VvE’s een betaaladvies aan, dan wordt de factuur ook meegenomen. U kunt ze eventueel ook incasseren. Efficiënter kan niet!

Door de complete integratie werkt een boeking in de financiële administratie direct al uw VvE’s bij.

Bedrijvengids Geplaatst door
Informant Software

Informant Software

Kwaklaan 9, 2291 AT  Wateringen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.