Technisch beheer VvE's

Het technisch beheer van Informant zorgt ervoor dat alle gegevens in het systeem kunnen worden vastgelegd en eenvoudig opvraagbaar zijn.

Geplaatst door: Informant Software

Het technisch beheer van uw VvE's

Hoe vaak bent u niet de memo briefjes kwijt, waarop de u de melding van een klacht van een bewoner hebt opgeschreven? Vervolgens moet u uit gaan zoeken of er een onderhoudscontract is en door welke leverancier u de klacht het best kunt laten verhelpen. Het technisch beheer van Informant zorgt ervoor dat alle gegevens in het systeem kunnen worden vastgelegd en eenvoudig opvraagbaar zijn. Omdat de klachten, opdrachten, e.d. gekoppeld zijn aan uw panden en huurders ontstaat er op uw panden een mooi historisch overzicht van het onderhoud.

Storingsmeldingen
Helaas staan er soms Cv-ketels in storing, blijven liften stilstaan of gaan er ruiten kapot. Nooit fijn
natuurlijk, maar de vastlegging hiervan kunt u perfect in Informant doen, zodat u ook de historie eenvoudig terug kunt vinden. De VvE-leden, het bestuur etc. hebben twee manieren om dit aan u kenbaar te maken. Uiteraard kunnen ze dat telefonisch aan u doorgeven of ze kunnen hem melden via het Internet Portaal, waarna u direct de opvolging in Informant af kunt gaan handelen met het verstrekken van de opdracht bon aan de benodigde leverancier.

Voorkeurleveranciers per complex vastleggen
In Informant legt u eenvoudig per complex de voorkeurleveranciers vast, eventueel gekoppeld aan een onderhoudscontract. Dit is in de breedste zin van het woord te gebruiken. U geeft per complex aan wie bijvoorbeeld de glazenwasser is, wie de schoonmaak doet, maar ook bij welke maatschappij u de glasverzekering heeft afgesloten. Zo weet u altijd direct wie uw waarvoor nodig heeft voor de betreffende VvE.

Grootschalig onderhoud en MJOP
Om uw panden in goede conditie te houden moet er preventief onderhoud plaatsvinden op basis van een Meerjarig onderhoudsplan. In Informant kunt u op een complex een MJOP aanmaken en kunt u, voor het uitvoeren van de klussen, de onderhoudsprojecten kwijt.

Details van een gebouw
Op complex of unit niveau kunnen de technische details worden vastgelegd. Bij een detail geeft u in wat het is, bij wie en wanneer het gekocht is, hoelang de garantieperiode is, e.d. Ook ziet u bij het detail direct voor wie de kosten zijn; bijvoorbeeld voor Huurder, Eigenaar of Leverancier.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Informant Software

Informant Software

Kwaklaan 9, 2291 AT  Wateringen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.