technisch gebouwbeheer

De meerwaarde van onze aanpak bij technisch gebouwbeheer ligt in het aanbieden van integrale ondersteuning bij de uitvoering.

Geplaatst door: Pro Gebouwadvies B.V.

Technisch Gebouwbeheer

De meerwaarde van onze aanpak bij technisch gebouwbeheer ligt in het aanbieden van integrale ondersteuning bij de uitvoering van de door ons verstrekte adviezen.

Als basis voor goed technisch gebouwbeheer stelt Pro Gebouwadvies een meerjarenonderhoudsplan op. Daarbij zijn de huidige en gewenste conditie van het gebouw van belang, gerelateerd aan kwaliteit, risico's en kosten. Pro Gebouwadvies verzorgt de voorbereiding en begeleiding van de uit te voeren activiteiten. Kwaliteitsbewaking en voortgangsrapportages maken daarvan deel uit. Wij ontzorgen de opdrachtgever door het technische gebouwbeheer geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen.

 

Werkwijze

MEERJARENONDERHOUDSPLAN
Het ontwerp, materiaal, de locatie en bedrijfsprocessen bepalen de onderhoudskosten, die tevens onderhevig zijn aan fluctuaties. Dat bemoeilijkt het inzicht op de onderhoudsactiviteiten en de budgetten. Om dit te ondervangen, stelt Pro Gebouwadvies op basis van inspectie- en inventarisatie werkzaamheden de meerjaren-onderhoudsplannen op. De opdrachtgever heeft inzicht in alle onderhoudswerkzaamheden die op korte en langere termijn uitgevoerd moeten worden. Het plan verschaft inzicht in aard, omvang, urgentie en kosten van de uit te voeren werkzaamheden.

INVENTARISATIE EN INSPECTIE
De inventarisatie en inspectie vormen de basis van het meerjarenonder-houdsplan. Bij de inventarisatie wordt de hoeveelheid van de onderhouds-werkzaamheden bepaald. Hieraan worden de kwaliteitsgegevens gekoppeld, welke tijdens de inspectie worden vastgesteld.

UITVOERING
Periodiek wordt er door Pro Gebouwadvies een inspectie uitgevoerd, waarbij de conditie van een object wordt vastgelegd in een score. Aan deze score kan een aspect (reden tot uitvoering) en/ of prioriteit-score worden gekoppeld.
Hierdoor ontstaat inzicht in het gewenste onderhoudsbeleid. Deze manier van uitvoeren maakt de kwaliteitseisen helder en op welke manier deze behouden moeten blijven.

PREVENTIEF ONDERHOUD
De jaarplanning wordt na overleg met de opdrachtgever opgenomen in ons systeem. Op basis van deze planning genereert het systeem jaarlijks een overzicht van de in het jaar erna uit te voeren werkzaamheden en de daarbij behorende werkopdrachten.

CORRECTIEF ONDERHOUD
Voor correctief onderhoud kunnen door Pro Gebouwadvies servicecontracten worden afgesloten met leveranciers. Storingen, reparaties en vervangingen worden door Pro Gebouwadvies gemeld aan de leveranciers en binnen de overeengekomen responstijden opgelost of uitgevoerd.

RAPPORTAGE
Er worden rapporten opgesteld na zowel preventieve als correctieve onderhoudswerkzaamheden. Deze rapporten worden opgenomen in ons systeem.

DE SOFTWARE
Het genereren van de meerjaren-onderhoudsplannen voeren we uit met O-Prognose. Dit programma is speciaal ontwikkeld om overzichtelijke rapporten te genereren in elk gewenste vorm. De software is volledig afgestemd op de NEN 2767 Methodiek.

Voordelen

Pro Gebouwadvies gaat u niet beloven dat we de goedkoopste zijn op ons vakgebied. We beloven u wel dat we ons werk goed doen.
Door het inschakelen van Pro Gebouwadvies profiteert u gelijk van onze voordelen.

  • Onze werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd door de NVDO (Nederlandse Vereniging Doelmatig Onderhoud) gekwalificeerde vakmensen;
  • Als opdrachtgever heeft u een contractuele aansprakelijkheid op het gebied van veiligheid. Pro Gebouwadvies werkt volgens een VGM Cheklist Aannemers. U als opdrachtgever hoeft dan geen acties te moeten ondernemen, om de zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu te waarborgen. Pro Gebouwadvies heeft dat al geregeld via ons VCA Certificaat.
  • Onze voorstellen zijn transparant en helder omschreven. Zo weet u precies welke diensten wij niet leveren tijdens ons werkproces
  • Complexe projecten worden door ons vertaald in een projectplan. Zo weet u als opdrachtgever wanneer en welke acties worden ondernomen. Achteraf zijn er dan geen verrassingen

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op via ons gratis nummer

 

0800-5555533.

Bedrijvengids Geplaatst door
Pro Gebouwadvies B.V.

Pro Gebouwadvies B.V.

Ondernemingsweg 66r, 2404 HN  Aphen aan den Rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.