Gerelateerde suggesties:

Technisch VvE beheer

Wanneer wij uw VvE beheren meldt u deze schade bij ons, waarna wij de juiste personen inschakelen en ook het financiële aspect verder voor u afhandelen.
LEES VERDER

Technisch VvE beheer

De VvE draagt de zorg voor het onderhoud van de gemeenschappelijke gedeelten van het gebouw. Naast regulier onderhoud kunt u als appartementseigenaar ook te maken krijgen met schade, denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkages of verstoppingen. Wanneer wij uw VvE beheren meldt u deze schade bij ons, waarna wij de juiste personen inschakelen en ook het financiële aspect verder voor u afhandelen. Dit bespaart de VvE veel tijd en moeite.

Onder technisch beheer vallen de volgende werkzaamheden:

  • Het aannemen van onderhoudswerkzaamheden of schademeldingen
  • Het opvragen van offertes in overleg met het bestuur/adviescommissie
  • Het uitbesteden van werkzaamheden na goedkeuring van het bestuur of de Algemene Ledenvergadering
  • Het laten controleren van uitgevoerde werkzaamheden door een bouwkundige (dit is tegen uurtarief van de bouwkundige)
  • Het behandelen van schadeaangelegenheden of onderhoudswerkzaamheden tot een bedrag van € 10.000,-.
  • Indien de schade of het onderhoud dit bedrag overschrijdt kunnen begeleidingskosten, variërend van 4-10% naar gelang de grootte van de schade, in rekening worden gebracht bij de VvE. In gevallen waarbij de verzekering deze kosten dekt, zullen deze aan de verzekeringsmaatschappij worden doorbelast
  • Het afhandelen van schadegevallen met de verzekeraar van het pand.

De juiste partner

Door de jarenlange ervaring in het beheren van VvE’s beschikt Totaal VvE Beheer over de benodigde kennis om het technische beheer van uw Vereniging op een juiste wijze te begeleiden. Niet onbelangrijk hierin is dat Totaal VvE Beheer langdurige relaties heeft opgebouwd met onder andere aannemers, loodgieters en verzekeringstussenpersonen. Wij zien het als onze verplichting om voor uw VvE de meest aantrekkelijke prijs te bedingen, zonder hierbij toe te geven op kwaliteit van de werkzaamheden.
Uiteraard kunnen wij ook met nieuwe partijen goed schakelen en staan wij het aangaan van nieuwe relaties nooit uit de weg. U bent dus altijd vrij om uw eigen offertes in te brengen en wij raden dit onze leden dan ook altijd aan.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Totaal VvE Beheer
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen