Vochtbestrijding

Van Lierop dé specialist in duurzaam vocht bestrijden, vrijblijvende inspectie om de oorzaak van het vocht te achterhalen.

Geplaatst door: Van Lierop

Optrekkend vocht

Vochtproblemen als optrekkend vocht zijn in de regel complex van aard en een expert als Van Lierop inschakelen is noodzakelijk. Omdat iedere situatie anders is verschilt ook de oplossing voor het vochtprobleem per geval. Het is vaak een combinatie van oorzaken die leiden tot vochtproblemen. De technisch adviseurs van Van Lierop weten voor u de juiste balans te vinden tussen investering en de oplossing van het vochtprobleem. Wij adviseren u dan ook bij onderstaande vochtproblemen een vrijblijvende inspectie aan te vragen, om de aard van uw vochtprobleem vast te stellen.

Vraag nu een vrijblijvende inspectie aan om de oorzaak van uw vochtprobleem te achterhalen.

Gevel waterdicht maken - hydrofoberen

Bescherming en onderhoud van uw gevel
Door de gevel te hydrofoberen blijft waterindringing van buitenaf achterwege. Hierdoor zullen beduidend minder zouten worden opgelost en afgezet. Na het impregneren van de gevel neemt deze veel minder water op en maakt deze beter bestand tegen zure regen. Door de drogere gevel is de voedingsbodem voor algen en mossen verdwenen. De levensduur van de gevel wordt door hydrofobering aanmerkelijk verlengd.

Hydrofoberen is vakwerk
De kwaliteit van de hydrofobering wordt in hoge mate bepaald door de wijze van aanbrengen en de staat van de ondergrond. Voorafgaand aan het hydrofoberen onderzoekt Van Lierop uitvoerig of de gevel geschikt is voor de behandeling.

Lees meer over hydrofoberen door Van Lierop

Fundamentsafdichting

Fundamentafdichting tegen zijdelings indringend vocht
Het kan zijn dat het fundament van uw woning en het metselwerk daar vlak boven, niet (meer) in staat is om de inwerking van vocht te weerstaan. Als oplossing hiervoor brengt Van Lierop een elastische bitumencoating aan tegen de buitenmuur en de fundering. Deze waterkerende bitumencoating helpt de muur het zijdelings indringende vocht te weerstaan en krijgt het achter- en bovengelegen muurwerk de gelegenheid om te drogen. Dit is beter voor u en uw woning.

Lees meer over fundamentsafdichting door Van Lierop

Kelder vochtvrij

Vocht en wateroverlast in Kelders of souterrain

Ernstige wateroverlast maakt maakt kelders en souterrains onbruikbaar en heeft gevolgen voor de waarde van uw pand. Van Lierop heeft jarenlange ervaring in het opsporen en verhelpen van de oorzaken van vochtproblemen. Wij beschikken over alle benodigde technieken en ervaring om de oorzaken van wateroverlast te verhelpen en uw kelder of souterrain blijvend waterdicht te maken.

Zorgvuldig onderzoek door dé expert loont
Wanneer u een kelderruimte wilt gaan opknappen is zorgvuldig onderzoek door een expert naar de oorzaak van vocht van groot belang. Bij vochtoverlast denken wij aan: afbladeren van stucwerk, zoutuittreding, waterinfiltratie door wanden en/of vloeren, stank, schimmel en muffe lucht en betonrot door condensvorming. In veel gevallen is er sprake van water dat drukt tegen de keldermuur en/of vloer, of binnendringt ter plaatste van de kim, dit is de aansluiting met de muur en vloer. Aan de hand van gedegen onderzoek tijdens een vrijblijvende inspectie, stellen wij de oorzaak van het vochtprobleem vast. Vochtwering is maatwerk en het is vaak een combinatie van oorzaken die leiden tot vochtproblemen. Wij vinden samen met u de juiste balans tussen investering en de oplossing van uw vochtprobleem.

Lees meer over het vochtvrij maken van uw kelder.

Vraag nu een vrijblijvende inspectie aan om de oorzaak van uw vochtprobleem te achterhalen.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Van Lierop

Van Lierop

Koperweg 31, 2401 LH  ALPHEN A/D RIJN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.