Van Lierop

Van Lierop

Koperweg 31, 2401 LH  ALPHEN A/D RIJN

Over ons

Over Van Lierop

Ons toonaangevende familiebedrijf Van Lierop, al meer dan 60 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout. Als expert in ons vakgebied, leveren wij kwalitatief hoge en betrouwbare oplossingen met meerjarige garanties.
Wij zijn gecertificeerd en werken met gediplomeerde professionals. Wegens onze ruime ervaring en het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, zijn wij een logische keuze voor aannemers, woningcorporaties, vastgoedorganisaties, gemeente en overheid, makelaars, kerkbesturen, VvE’s en particulieren.

Van vakkundige inspecties en deskundig advies tot complete uitvoering. Start u grotere projecten? Dan loont het om Van Lierop vanaf de start als expert in te schakelen. Bij Van Lierop zijn de lijnen kort. Dit komt de communicatie, flexibiliteit en maatwerk ten goede. Wij zijn wij trots op onze jarenlange succesvolle samenwerkingen met vastgoedpartijen en particulieren.

Voor meer informatie of een vrijblijvende inspectie verwijzen wij naar www.vanlierop.nl

Wij zijn onderdeel van de Dolmans groep www.dolmans.nl‎

Onze diensten

- Houtinsecten bestrijding
- Zwambestrijding
- Houtherstel met epoxy techniek
- Kruipruimte renovatie
- Bodemisolatie met Isochips®
- Optrekkend vochtbestrijding
- Kelderafdichting
- Onderhoudsabonnementen

Voor meer informatie of een vrijblijvende inspectie verwijzen wij naar www.vanlierop.nl

Wilt u contact met ons opnemen, of wij bellen u terug als dit beter uitkomt.

Bekijk hier onze projecten

De projecten van Van Lierop

Vastgoedbeheer

Renoveren en restaureren
Speciaal voor woningbezit tot 1980 en afgestemd op strategisch beleid van corporaties, renovatieaannemers, beleggingsinstellingen, vastgoedbeheerders, VVE's en gemeenten hebben wij een aanpak voor seriematig kruipruimteonderhoud opgezet. Renovatie, Onderhoud of Groot Onderhoud (ROGO). Goede communicatie, vakbekwaamheid en flexibiliteit maken Van Lierop tot een uitstekende co-maker in een ketensamenwerking bij grote en kleine renovaties.

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en hiernaast het renovatie- of restauratieproces optimaal te beheersen. Onze LEAN filosofie sluit hier naadloos op aan. Daarnaast streven wij naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaam renoveren en restaureren heeft voor ons hoge prioriteit. Wij zijn ISO-9001 en VCA* gecertificeerd.

Lees meer over onze diensten om uw vastgoed gezond te houden.

Wilt u dat wij contact met u opnemen klikt u dan hier

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.