Gerelateerde suggesties:

Voer beheerderstaken uit

Bij iedere brandmeldinstallatie is het wettelijk verplicht dat naast het jaarlijkse onderhoud de installatie ook maandelijks wordt gecontroleerd.
LEES VERDER

Laat de beheerderstaken aan uw brandmeldinstallatie goed uitvoeren

Bij iedere brandmeld- en ontruimingsinstallatie is het wettelijk verplicht dat naast het vereiste jaarlijkse onderhoud de installatie ook maandelijks wordt gecontroleerd, waarbij de 4-maandelijkse controles uitgebreider zijn.

Soms worden deze beheerderstaken door VVE's en woningcorporaties zelf uitgevoerd, nadat zij de beheerderscursus brandmeldinstallaties hebben gevolgd. Steeds vaker worden beheerderstaken echter uitbesteed. Dit omdat wij ons helemaal gespecialiseerd hebben in het uitvoeren van beheerderstaken. Hierdoor kunnen wij een zeer hoge kwaliteit tegen een scherp tarief leveren. De voordelen op een rijtje:

 • Scherpe prijsstelling en hoge kwaliteit
 • Combinatie met 1e lijns brandveiligheidscontrole en gebruikersinstructie
 • Iedere installatie wordt (ook) beheerd in een online logboek
 • Uitstekende klanttevredenheid door hoge kwaliteit
 • Brandveiligheidsbewustzijn wordt verhoogd
 • Wij kunnen alle merken brandmeldinstallaties beheren
 • Kostenbesparing en continuïteit

Vanuit onze achtergrond als (brand)veiligheidsadviseur kijken wij met andere integrale ogen naar een brandmeldinstallatie. Als extra dienst kunnen wij ook een 1e lijns controle uitvoeren waarbij wij ook kijken naar blusmiddelen, brandwerende scheidingen, vluchtwegen,noodverlichting, aankleding, versiering, etc. Tevens kunnen wij ook regelmatig een gebruikersinstructie verzorgen voor bestaand en nieuw personeel. Naast de extra veiligheidsvoordelen heeft dit ook een positieve invloed op het beveiligingsbewustzijn van uw organisatie. Tevens kunnen wij ook regelmatig een gebruikersinstructie verzorgen voor bestaand en nieuw personeel.

 

Iedere installatie wordt (ook) beheerd in een online logboek!

Wij hebben in eigen beheer een digitaal logboek ontwikkeld, waardoor u altijd real-time inzicht heeft in de status van het beheer van de brandmeldinstallatie. Bij eventuele afwijkende situaties wordt u per email geïnformeerd. 

 • Actueel inzicht in de status van de beheerderstaken
 • Heeft u meerdere gebouwen dan kunt eenvoudig ieder gebouw selecteren
 • Overzicht is eenvoudig om te zetten naar excel
 • U kunt zelf alles filteren m.b.t. afwijkingen en prioriteit.
 • U kunt zelf instellen wanneer en hoe vaak u e-mails wilt ontvangen n.a.v het uitvoeren van beheerderstaken

Kostenbesparing en continuïteit

Door de beheerderstaken uit te besteden bespaart u een heleboel ‘onzichtbare’ kosten. U hoeft bijvoorbeeld uw eigen bewoners niet op te leiden tot beheerder. Omdat beheerderstaken voor ons dagelijkse kost is, kunnen wij dit met een hoge kwaliteit sneller uitvoeren dan medewerkers die dit één keer per maand doen. Verder is de continuïteit altijd gegarandeerd als wij de Beheerderstaken uitvoeren bij u. Dat geeft toch wel een veilig gevoel in uw woonomgeving.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Obex
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen