VvE Beheer

Een Vereniging van Eigenaren kortweg VvE genoemd ontstaat vanuit rechtswege automatisch als een gebouw uit meerdere appartementsrechten bestaat,

Geplaatst door: Hoen Vastgoedbeheer B.V.

VVE MANAGEMENT

Een Vereniging van Eigenaren kortweg VvE genoemd ontstaat vanuit rechtswege automatisch als een gebouw uit meerdere appartementsrechten bestaat, die bij verschillende eigenaren in bezit zijn. Appartementsrechten kunnen zijn woningen, winkels, kantoren etc. Een Vereniging van Eigenaren bestaat dus minimaal uit 2 appartementsrechten. U bent exclusief eigenaar van uw eigen woning en mede eigenaar van de gemeenschappelijke delen in het gebouw. Voorbeelden van de gemeenschappelijke delen zijn het dak, de lift en de gevels. Alle beslissingen aangaande de gemeenschappelijke delen worden genomen binnen de Vereniging van Eigenaren. De besluiten zijn direct van invloed op de woonomgeving en kunnen directe financiële gevolgen hebben voor de leden.
Het besturen van een Vereniging vereist specialistische kennis op administratief, financieel, technisch en juridisch gebied. Veelal is deze kennis onvoldoende aanwezig binnen de Vereniging en wordt een deskundige partij ingeschakeld. Andere redenen voor het uitbesteden van werkzaamheden zijn de onafhankelijkheid van een derde en het ontlasten van het bestuur.
Wij beschikken over een compleet en betaalbaar beheerconcept, speciaal ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaars, die continuïteit en gemak voorop stellen. Bij het aangaan van een beheerovereenkomst wordt op basis van individuele afspraken afgesproken welke werkzaamheden voor de Vereniging worden verricht. Deze werkzaamheden worden aangeboden tegen een vast vooraf overeengekomen tarief. U kunt hierbij denken aan;


A. Administratieve werkzaamheden 
B. Financiële werkzaamheden 
C. Technische werkzaamheden 

Gezien de verscheidenheid van Verenigingen is het niet mogelijk om een standaardtarief aan te geven voor Verenigingen. Het aantal appartementrechten alsmede het gewenste dienstenpakket is hierbij richtinggevend. Graag treden wij met u in contact om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.
Voor verder informatie over VVE-Beheer en de juiste tarieven kunt u contact opnemen met Dhr. F. Marselis (vvebeheer@hoen.nl / 020-3054 477)

Bedrijvengids Geplaatst door
Hoen Vastgoedbeheer B.V.

Hoen Vastgoedbeheer B.V.

Cronenburg 2, 1081 GN  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.