VvE-beheer

Volledig (commercieel) VvE-beheer

Geplaatst door: Informant Software

Compleet VvE-beheer

De meerderheid van de gebruikers van Informant voert ook of zelfs uitsluitend VvE-administraties. Door de mogelijkheid om verschillende bedrijfsadministraties met totaal verschillende instellingen in te richten, voert u huurbeheer en VvE-administraties namelijk onafhankelijk naast elkaar in hetzelfde programma. In een als VvE ingerichte administratie wordt gewerkt met zaken als eigenaren, VvE-bijdragen, stemrecht, overdracht, e.d. terwijl we in een als huurbeheer ingerichte administratie huurders, huur- en servicekosten, e.d. tegenkomen.

In Informant beheert u moeiteloos honderden VvE-administraties. Waar u vaak handelingen per VvE apart moet uitvoeren, zijn in Informant verwerkingen voor meerdere administraties één handeling. Het prolongeren van de VvE-bijdragen, het incasseren, het aanmanen, e.d. zijn handelingen voor alle VvE’s in één keer. Dat scheelt echt veel tijd! Ook de bewaking van de overdrachten en de vergaderingen doet u vanuit een centrale functie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Informant Software

Informant Software

Kwaklaan 9, 2291 AT  Wateringen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.