..........
shadow_fix

VvE Beheer

Meer dan 450 Verenigingen van Eigenaars hebben het beheer van hun VvE ondergebracht bij Newomij VvE Beheer.

Persoonlijk contact

Elke vereniging krijgt bij ons – vanaf het allereerste oriënterende gesprek – persoonlijke aandacht. Voor iedere vereniging hebben wij daarom een eigen, vaste contactpersoon welke dan ook het aanspreekpunt is voor het verenigingsbestuur. Onze medewerkers zijn ervaren verenigingsbeheerders met uitgebreide, financiële en juridische kennis.

 

Complete dienstverlening

Wij kunnen het beheer van uw vereniging geheel voor u verzorgen. Naast onze totaaloplossingen kunt u er echter ook voor kiezen om een deel van het beheer bij ons onder te brengen:

 • Administratief en financieel beheer
 • Bestuurlijk beheer
 • Technisch beheer
 • Verzekeringen

Ter ondersteuning van het bestuur en de eigenaren hebben wij een online webportal Beheer Online. Hier zijn alle relevante stukken, op elk gewenst moment, online in te zien. Voor een impressie van Beheer Online klik hier. Verder adviseren wij u graag over de beste aanpak voor uw vereniging.

Voor bestaande verenigingen

Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring. Wij hebben uitstekend inzicht in alle aspecten van een efficiënt verenigingsbeheer. Het overnemen van een bestaande vereniging kunnen wij dan ook snel realiseren. We gaan vrijwel onmiddellijk over tot het actief beheer, zodat alle werkzaamheden gewoon worden voortgezet en waardoor we de eigenaars snel kunnen informeren over de wijziging.

Voor nieuw op te richten verenigingen

Wij hebben ervaring in het beheer van vrijwel alle typen verenigingen.
Bij uitponding van appartementen of bij nieuwbouwprojecten kunnen wij dan ook vanaf het begin adviseren over de op te zetten verenigingsvorm. U kunt hierbij denken aan:

 • Beoordeling akte van splitsing
 • Maken van een eerste begroting ten behoeve van de verkoop
 • Organiseren eerste vergadering van eigenaars

Na de eerste vergadering verzorgen wij het dagelijks beheer voor de vereniging van eigenaars.

Over Newomij VvE Beheer

Sinds 1958 is Newomij actief op de vastgoedmarkt. In het verleden werd er gewerkt onder de naam Bank voor de Bouwnijverheid, maar sinds 2015 zijn wij actief onder de naam Newomij VvE Beheer. Wij beschikken over een omvangrijke portefeuille die we geheel in eigen beheer hebben.

Een team van ervaren specialisten, ondersteund door een slagvaardige administratieve organisatie, is dagelijks actief voor ruim 450 verenigingen van eigenaars met in totaal meer dan 31.000 appartementsrechten.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Het nut van technisch beheer

  mjop

  Appartement & Eigenaar sprak met ing. Raymond Arendts van Pit beheer B.V. over de voordelen van het uitbesteden van het technisch beheer.

 • Hoe kiest u als VvE een goede beheerder? Zo!

  beheer

  Als VvE bent u niet verplicht om het beheer uit te besteden. Maar vaak is het wel makkelijk en verstandig. Alleen al om de continuïteit van de VvE te waarborgen.

 • Hoe maakt u uw VvE actief?

  beheer

  Als een VvE slaapt, dan wordt er niet vergaderd en zullen de eigenaren bijvoorbeeld geen geld opzij zetten voor onderhoud van het gebouw.

 • Wat kan een professioneel VvE-beheerder voor u betekenen?

  beheer

  Bij de koop van een appartement wordt u mede-eigenaar van het gebouw en automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. Dit wettelijk verplichte lidmaatschap brengt nogal wat verplichtingen en aansprakelijkheid met zich mee.

 • VvE-cursussen

  beheer

  Als lid en zeker als bestuurslid van een VvE krijg je te maken met zaken waar je in het dagelijks leven misschien nauwelijks naar omkijkt.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Newomij VvE Beheer B.V.

www.newomij.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam