Newomij VvE Beheer B.V.

Newomij VvE Beheer B.V.

Koningin Wilhelminalaan 31, 1411 EL  Naarden

Over ons

Newomij VvE Beheer

Sinds 1958 is Newomij actief op de vastgoedmarkt. In het verleden werd er gewerkt onder de naam Bank voor de Bouwnijverheid, maar sinds 2015 zijn wij actief onder de naam Newomij VvE Beheer. Wij beschikken over een omvangrijke portefeuille die we geheel in eigen beheer hebben.

Een team van ervaren specialisten, ondersteund door een slagvaardige administratieve organisatie, is dagelijks actief voor ruim 450 verenigingen van eigenaars met in totaal meer dan 31.000 appartementsrechten.

Elke vereniging krijgt bij ons – vanaf het allereerste oriënterende gesprek – persoonlijke aandacht. Voor iedere vereniging hebben wij daarom een eigen, vaste contactpersoon welke dan ook het aanspreekpunt is voor het verenigingsbestuur. Onze medewerkers zijn ervaren verenigingsbeheerders met uitgebreide, financiële en juridische kennis.

Wij kunnen het beheer van uw vereniging geheel voor u verzorgen. Naast onze totaaloplossingen kunt u er echter ook voor kiezen om een deel van het beheer bij ons onder te brengen:
?Administratief en financieel beheer
?Bestuurlijk beheer
?Technisch beheer
?Verzekeringen

Ter ondersteuning van het bestuur en de eigenaren hebben wij een online webportal Beheer Online. Hier zijn alle relevante stukken, op elk gewenst moment, online in te zien. Verder adviseren wij u graag over de beste aanpak voor uw vereniging.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.