VvE-vergaderingen

Het opstellen van het jaarverslag en het uitschrijven van de vergadering doet u met enkele muisklikken!

Geplaatst door: Informant Software

De jaarlijkse VvE vergadering

De complete voortgang van de jaarvergaderingen is eenvoudig vast te leggen en te bewaken. Vanaf het plannen van de vergaderdatum, het maken van een gedetailleerd Jaarverslag op basis van een variabel in te richten template, tot aan de fase waarin de notulen worden opgesteld en opgeslagen. De uitnodigingen aan de betrokken leden, evenals de presentielijsten zijn met één druk op de knop te realiseren.

De jaarlijkse VvE vergadering
Het uitschrijven en bewaken van de jaarlijkse VvE vergadering doet u eenvoudig vanuit Informant. Het verzenden van de uitnodigingen, het maken van de presentielijst, het versturen van de notulen: u doet dit eenvoudig met enkele muisklikken en dit alles altijd in de door u gewenste of zelf aangepaste lay-out.

Jaarverslag
Als u alle boekingen heeft gedaan en de begroting voor het nieuwe jaar is ingegeven heeft u met één druk op de knop het jaarverslag van de vereniging samengesteld op basis van zelf aan te passen lay-out.

Bedrijvengids Geplaatst door
Informant Software

Informant Software

Kwaklaan 9, 2291 AT  Wateringen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.