Informant in de cloud

U kunt Informant in uw eigen IT omgeving installeren of op het Informant Cloud Platform.

Geplaatst door: Informant Software

Uw VvE beheer in uw eigen IT omgeving of in de Cloud?

Heeft u zelf geen server en wilt u hier geen omkijken naar hebben? Dan is het Informant Cloud Platform de oplossing voor u!

Overal ter wereld kunt u met Informant werken! Voor een vast bedrag per maand weet u zeker dat uw Informant omgeving altijd beschikbaar is in een beveiligde private Cloud omgeving en hoeft u geen grote investeringen te doen in hardware.

Enkele zeer belangrijke aspecten van deze Informant Cloud omgeving zijn onder andere:

  • Het betreft een Private Cloud omgeving, zodat u altijd de enige bent die bij uw eigen data kan in uw eigen beveiligde omgeving!
  • Datacenter waar uw Informant Cloud omgeving gehost wordt bevindt zich in Nederland en is tevens binnen Nederland gespiegeld.
  • De host partij Micros is ISO27001 gecertificeerd en voldoet hiermee aan alle standaarden, zodat u zeker weet dat uw Private Cloud omgeving in veilige handen is.
  • De Informant helpdesk is altijd uw aanspreekpunt en waar nodig zullen zij vragen van technische aard voor u doorzetten en oplossen.

Heeft u al een ‘eigen’ server in de Cloud draaien, ook dan is het mogelijk dat Informant hierop wordt geïnstalleerd. Samen met al uw overige applicaties is dan Informant altijd en overal beschikbaar. U kunt dit alles zelf regelen met uw eigen IT-partner. Mochten wij u daarmee kunnen helpen, dan hebben wij ook partijen die gespecialiseerd zijn in het bieden van een oplossing voor het werken in de Cloud en zij kunnen u voorzien van een advies, geheel op maat voor uw organisatie. Zeker als u meer applicaties dan enkel Informant wilt gaan gebruiken in één omgeving. Op de partner pagina treft u onze partners aan.

Uiteraard kan Informant ook in uw eigen lokale IT omgeving geïnstalleerd worden!

Bedrijvengids Geplaatst door
Informant Software

Informant Software

Kwaklaan 9, 2291 AT  Wateringen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.