Collectief besparen VvE op energie

VvE Collectieven is er voor iedere VvE, klein of groot. Besparen op energie was nog nooit eenvoudiger!

Geplaatst door: VvE Collectieven

Collectief inkopen voor uw VvE

VvE Collectieven is er voor iedere VvE, klein of groot. In enkele jaren tijd zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend besparingsadviesburo met een sterke onderhandelingspositie. Honderden VvE's nemen deel aan ons collectief

Hilde Vink van VvE Collectieven bespreekt in elke editie van Appartement &Eigenaar handige tips voor VvE's om energie te besparen. Alle tips van Hilde  teruglezen? Kijk op www.appartementeneigenaar.nl/vvecollectieven.

Tot 25% besparen op uw vaste lasten

Als nieuwe klant bij VvE Collectieven kunt u tot ruim 25% besparen ten opzichte van uw huidige vaste lasten. Als klant van VvE Collectieven kunt u er op rekenen dat u ieder jaar de scherpste aanbieding krijgt.


Alle voordelen van VvE Collectieven

Ieder jaar een nieuw en scherp aanbod
Bespaar tot 25% t.o.v. uw huidige contracten
Geen administratieve rompslomp
1 vast contactpersoon
Grote inkoopkracht dankzij het Collectief
Geen kosten voor onze bemiddeling

-> Benieuwd hoeveel uw VvE kan besparen?

Vraag een gratis bepaarcheck aan. Of neem contact op via 0174-788102 of info@vvecollectieven.nl.

Energiebelasting

Iedere Vereniging van Eigenaren betaalt energiebelasting. De hoogte van de energiebelasting hangt af van de hoeveelheid elektriciteit en gas die er wordt gebruikt. Onder bijzondere omstandigheden kunnen VvE's in aanmerking komen voor een belastingvermindering.


Minder energiebelasting betalen voor uw VvE

Verenigingen van Eigenaren die de juiste energiezuinige maatregelen treffen komen in aanmerking voor een lager tarief voor de energiebelasting. Wij adviseren en helpen u slimme, voordelige en efficiënte maatregelen te treffen.


Belasting teruggaaf over de reeds betaalde energiebelasting

Indien uw VvE in aanmerking komt voor het speciale VvE energiebelasting programma van de belastingdienst, dan kan het zijn dat u in enkele gevallen recht hebt op een teruggaaf van de reeds betaalde energiebelasting.

Voor meer informatie kunt u op de website van de Belastingdienst kijken.

Besparen op de netwerkkosten van stroom en gas

Iedere gebruiker van energie en gas betaalt netwerkkosten. Netwerkkosten zijn de kosten voor het gebruik van het infra-netwerk. In veel gevallen kunt u flink besparen op deze netwerkkosten. Hoe groter uw energie-aansluiting is, hoe meer netwerkkosten u betaalt.


Minder netwerkkosten betalen

VvE Collectieven zorgt er voor dat u minder netwerkkosten betaalt aan uw energieleverancier. Op verzoek kunnen wij u begeleiden bij de controle van een jaarrekening. U betaalt ons op basis van een 'no-cure no-pay' regeling. Wel zo fijn!


Aansluiten bij VvE Collectieven

Naast de onnodig hoge netwerkkosten kan het zijn dat u voor veel andere diensten te veel betaalt. VvE Collectieven voert een grondige inventarisatie uit en adviseert u om te besparen op uw vaste lasten. 

Benieuwd hoeveel VvE Collectieven voor uw VvE kan besparen? Neem contact op of stuur uw energienota en kom er direct achter.  Mail naar info@vvecollectieven.nl of kijk op: www.vvecollectieven.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
VvE Collectieven

VvE Collectieven

Zwartendijk 52, 2671 LL  Naaldwijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.