Gerelateerde suggesties:

Duurzame samenwerking

Het Groene Collectief en Pro Gebouwadvies zijn een samenwerking aangegaan om voor u op advies- en onderhoudskosten te besparen.
LEES VERDER

Het Groene Collectief en Pro Gebouwadvies gaan duurzaam samenwerken

Omdat vastgoed verduurzamen meer is dan alleen zonnepanelen of een WKO plaatsen, slaan het Groene Collectief en Pro Gebouwadvies de handen ineen om zowel bestaand vastgoed als nieuwbouw in de meest efficiënte vorm te verduurzamen en te onderhouden.

Het Groene Collectief is een onafhankelijk adviesbureau dat zorgt voor duurzame, veilige en comfortabele gebouwen, met name via de installatietechnische onderdelen. Het Groene Collectief biedt energieonderzoeken, begeleiding in keuze van leveranciers en projectmatig energiebeheer- en monitoring.

Pro Gebouwadvies is een onafhankelijk adviesbureau dat zich met name bezighoudt met de bouwkundige taken van gebouwmanagement. Pro Gebouwadvies verzorgt meerjarenonderhoudsplannen, bouw -en verduurzamingsadviezen, en projectmatige begeleiding van onderhouds- en investeringsmaatregelen.

Wat ons verbindt, is dat het Groene Collectief en Pro Gebouwadvies ervan overtuigd zijn dat effectief verduurzamen een proces is dat begint met het opstellen van een gedegen (duurzaam) meerjarenonderhoudsplan waarin verduurzamingsmaatregelen volledig geïntegreerd zijn.

Deze nieuwe samenwerking biedt U de optimale combinatie van bouwkundige en installatietechnische expertise. Zo worden in een vroeg stadium de juiste maatregelen geselecteerd voor het (duurzaam) meerjarenonderhoudsplan, terwijl U tegelijk op advies- en onderhoudskosten bespaart.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Pro Gebouwadvies B.V.
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen