..........
shadow_fix

NEN2767 conditiemetingen

De NEN 2767 Conditiemetingen worden door Pro Gebouwadvies uitgevoerd volgens de NEN 2767-1 en NEN 2767-2, conditiemeten van bouwelementen en gebouwen

De NEN 2767 Conditiemeting is een inspectie instrument waarmee door beleidsmakers en technici over b

Met de conditiemeting worden onderhoudsafhankelijk gebouw gebonden elementen geïnspecteerd op gebreken en gewogen via de omvang en intensiteit van het gebrek. De gebreken worden gegradeerd in ernstig, serieus en gering.

Bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning wordt onder andere gebruik gemaakt van NEN 2767 conditiemetingen. De NEN 2767 Conditiemetingen worden door Pro Gebouwadvies uitgevoerd volgens de NEN 2767-1 en NEN 2767-2, conditiemeten.
Pro Gebouwadvies is VCA Gecertificeerd en door de Nederlandse Vereniging van Doelmatig Onderhoud (NVDO) geregistreerd en gecertificeerd.

Een NEN2767 Conditiemeting is een instrument voor het objectief en uniform meten van de fysieke kwal

Naast het in kaart brengen van de werkelijke onderhoudstoestand van een gebouw wordt het instrument ook gebruikt om vast te stellen wat de wenselijke onderhoudstoestand is. Afspraken over het gewenste niveau is van essentieel belang om prioriteiten te kunnen stellen in de uitvoering van een onderhoudsprogramma.

Het stellen van prioriteiten vormt een belangrijk onderdeel van de conditiemeting.

Als aan een gebouw gebreken worden geconstateerd, die een prestatie aantasten waaraan hoge eisen worden gesteld, dienen deze gebreken met hoge prioriteit te worden verholpen. Welke eisen er worden gesteld en hoe de prioriteiten zich verhouden, zal sterk afhangen van de organisatie en de doelstellingen van de organisatie met het beschouwde gebouw.

 

Meer informatie of direct online een offerte aanvragen.
in slechts 3 klikken aangevraagd!

Vraag hier online een offerte aan

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • GlansGarant

  gevel

  U bent bestuurder of lid van een VvE? Dan bespaart GlansGarant u veel tijd, discussies en geld.

 • Met elkaar onderhoud plegen bespaart geld

  mjop

  Veel bewoners van appartementen hebben te maken met hun buren als het over onderhoud gaat. Verenigingen van eigenaren hebben ieder jaar een behoorlijke taak om het onderhoud goed te organiseren.

 • MJOP: doe er uw voordeel mee!

  mjop

  Het instandhouden van uw appartementencomplex is één van de belangrijkste taken die u als bestuurder van de VvE samen heeft. Een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) helpt u hierbij.

 • Duurzaam onderhoud

  mjop

  Goed voor de portemonnee van elke VvE

 • Slapende VvE

  juridisch

  Het komt nog regelmatig voor dat een appartementseigenaar een appartement bewoont, maar niets merkt van een VvE. Zolang alles goed gaat en er geen kostbare onderhoudszaken zijn die de aandacht vragen, lijkt er niets aan de hand te zijn.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam