Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

NEN2767 conditiemetingen

01 februari 2018
De NEN 2767 Conditiemetingen worden door Pro Gebouwadvies uitgevoerd volgens de NEN 2767-1 en NEN 2767-2, conditiemeten van bouwelementen en gebouwen
LEES VERDER

De NEN 2767 Conditiemeting is een inspectie instrument waarmee door beleidsmakers en technici over b

Met de conditiemeting worden onderhoudsafhankelijk gebouw gebonden elementen geïnspecteerd op gebreken en gewogen via de omvang en intensiteit van het gebrek. De gebreken worden gegradeerd in ernstig, serieus en gering.

Bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning wordt onder andere gebruik gemaakt van NEN 2767 conditiemetingen. De NEN 2767 Conditiemetingen worden door Pro Gebouwadvies uitgevoerd volgens de NEN 2767-1 en NEN 2767-2, conditiemeten.
Pro Gebouwadvies is VCA Gecertificeerd en door de Nederlandse Vereniging van Doelmatig Onderhoud (NVDO) geregistreerd en gecertificeerd.

Een NEN2767 Conditiemeting is een instrument voor het objectief en uniform meten van de fysieke kwal

Naast het in kaart brengen van de werkelijke onderhoudstoestand van een gebouw wordt het instrument ook gebruikt om vast te stellen wat de wenselijke onderhoudstoestand is. Afspraken over het gewenste niveau is van essentieel belang om prioriteiten te kunnen stellen in de uitvoering van een onderhoudsprogramma.

Het stellen van prioriteiten vormt een belangrijk onderdeel van de conditiemeting.

Als aan een gebouw gebreken worden geconstateerd, die een prestatie aantasten waaraan hoge eisen worden gesteld, dienen deze gebreken met hoge prioriteit te worden verholpen. Welke eisen er worden gesteld en hoe de prioriteiten zich verhouden, zal sterk afhangen van de organisatie en de doelstellingen van de organisatie met het beschouwde gebouw.

 

Meer informatie of direct online een offerte aanvragen.
in slechts 3 klikken aangevraagd!

Vraag hier online een offerte aan

Reacties

Pro Gebouwadvies B.V.
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES