Vogel-, marterschroot

Met onze vogel-, marterschroot houdt u plaagdieren als ratten, muizen, steenmarter en vogels buiten uw huis en bedrijfspand.

Geplaatst door: Dakgootpreventie

Steenmarter buiten houden

Houdt plaagdieren buiten u huis

Steenmarters, muizen, ratten en vogels kunnen een ware chaos aanrichten in uw huis of bedrijfspand. Deze dieren noemen we gezamelijk ook wel plaagdieren. Ze zorgen voor enorme schade door onder meer: knagen, wroeten, ontlasting en resten van hun prooi in staat van ontbinding achter te laten. Ook zorgt het geluid van deze plaagdieren voor veel overlast als stress en slapeloze nachten bij bewoners. Eenmaal binnen zijn ze nauwelijks meer te bestrijden.

Steenmarter buiten houden

De steenmarter is beschermd en mag daarom niet worden gevangen of bestreden met bestrijdingsmiddelen. De beste manier om ernstige schade en overlast te voorkomen: zorg ervoor dat marters uw huis en/of bedrijfspand niet kunnen binnendringen.

Marters komen binnen via de dakgoot

De plek voor steenmarters om woningen en gebouwen binnen te dringen is via de dakgoot. Zo kruipen ze onder de dakpannen of dakbedekking en vreten zich een weg door het dakbeschot of isolatiemateriaal naar een warme plek ergens boven het plafond, achter een knieschot of in een spouwmuur. Dakgootbescherming en vogel-, marterschroten van Dakgootpreventie houden steenmarters en ander plaagdieren buiten op een "DIERVRIENDELIJKE" manier. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om nestkasten in te bouwen t.b.v. de huismus.

Ventilatie is essentieel

Door het aan laten brengen van onze aluminium vogel-, marterschroot onder uw dakpannen, dakshingles, dakbeplating en dergelijk worden alle naden, kieren en openingen afgedicht en blijft uw ventilatie behouden. Hierdoor behoudt y uw natuurlijke ventilatie zonder dat deze geblokkeerd wordt door vogelnesten en prooien van plaagdieren.

Product

Onze vogel-, marterschroot is in het blankaluminium en in het grijs gepoedercoat RAL7012 aan te brengen, in de afmeting 70x1000mm. Deze wordt op de onderste houten panlat of op het dakbeschot aangebracht met gegalvaniseerde torx schroeven. in combinatie met onze dakgoot rooster wordt de vogel-, marterschroot geschroefd aangebracht op de dakgootrooster ter plaatse van de onderste panlat onder de onderste dakpan.

Prijzen

Al onze producten worden inclusief montage, door een erkende dealer, aangebracht. Daardoor komen al onze dealers "geheel vrijblijvend" bij u op locatie om u een offerte op maat uit te brengen. Hierdoor kunnen werkzaamheden worden uitgesloten of misschien wel worden toegevoegd. Door deze werkwijze heeft u geen onverwachte kosten en kunt u er vanuit gaan dat onze "vakman" de werkzaamheden naar behoren uitvoert, zonder bijkomende kosten.

 

Ervaart u veel overlast van deze plaagdieren of u heeft een ander probleem, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, door ons contactformulier in te vullen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Dakgootpreventie

Dakgootpreventie

Drentse Poort 18, 9521 JA  Nieuw Buinen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.