Beheer je VvE!

Zelfstandig VvE Beheer was nog nooit zo eenvoudig dankzij de software van VvE Future Solution! VvE beheer doe je zelf!

Geplaatst door: VvE Future Solution BV

Zelfstandig VvE Beheer

Voor maar € 35,00 (inclusief BTW) per appartement per jaar een professioneel software pakket voor het volledig beheer van uw VvE!

Onze drie modules leveren alles wat u nodig heeft.

Alle drie de modules werken via ons Portal waarmee alle eigenaren 24/7 verbonden zijn. Ons Portal werkt op elk device. De leden zijn dus via hun telefoon of tablet zelfs onderweg of tijdens hun vakantie op de hoogte van wat er gebeurd. Dat scheelt heelt wat mails en correspondentie! En natuurlijk hoeft elk lid niet meer zijn eigen archief bij te houden; alles is immers centraal te vinden.

Technische module

Via deze module handelt u alle correspondentie af met uw leveranciers. Offertes, opdrachten en alle andere correspondentie. Alles overzichtelijk en direct gearchiveerd. En via ons Portal zijn alle eigenaren real-time geïnformeerd. Uiteraard kan het meerjaren onderhoud schema volledig ingevoerd en eenvoudig beheerd worden.

Bestuurlijke module

De bestuurlijke module maakt het mogelijk om notulen, verslagen en rapporten te delen. Ook hier: iedereen heeft alles altijd bij de hand doordat via het Portal alles direct voor iedereen ter inzage is.

Financiële module

Via de financiële module administreert u de inkomsten en uitgaven van de VvE. Via deze module heeft iedereen real-time zicht op de inkomende betalingen van de leden, de kosten, het banksaldo en de binnenkomende facturen van de VVE. Uiteraard kan het meerjaren onderhoud schema volledig ingevoerd en eenvoudig beheerd worden. Met de software van VVE Future Solution weten alle leden hoe de VVE er voor staat. Altijd en overal! De verschillende bestuursleden kunnen allemaal hun taken uitvoeren terwijl onze modules automatisch zorgen voor centraal overzicht en integrale administratie.

 

Zelf de VvE beheren!

Met de modules van VvE Future Solution kunt u simpel zelf een VvE beheren en besturen. De software is zeer gebruikersvriendelijk en alle eigenaren hebben middels een eigen portal toegang tot alle documenten en berichten.

En zie de video hoe makkelijk het beheer werkt!

Bedrijvengids Geplaatst door
VvE Future Solution BV

VvE Future Solution BV

Parkerbaan 2, 3439 MC  Nieuwegein

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.