Beste prijs-kwaliteit slagboom

De nieuwe LT4 slagboom van CAME is dé oplossing bij uitstek om doorgangen van 2,5 tot 4m te blokkeren.

Geplaatst door: Came Benelux

Betrouwbare lowcost, hoogste technologische kwaliteit

Came doet het weer, ze ontwierpen een nieuwe slagboom die tot 300 cycli/uur probleemloos kan aansturen, en dit op een snelheid van 2 tot 4 seconden, afhankelijk van de boomlengte. Zeiden we al dat het een ideale slagboom voor intensief gebruik is?

Prijs slagboom

De grootste reden om voor deze LT4 slagboom te kiezen, ten opzichte van andere slagbomen, is de prijs. Deze slagboom positioneert zich als een lowcost oplossing, zonder dat er ook maar op iets van de kwaliteit van de duurdere broertjes bespaard werd.

Hoe slagboom bedienen?

De LT4 slagboom van CAME kan met een handzendertje bediend worden, via een transponder of druppal tag, via de deurtelefoon, of automatisch via een toegangscontrole.

LT4 slagboom bediening TOP handzender

Hoe werkt deze slagboom?

Deze slagboom werkt met de meest geavanceerde elektronica. Dankzij de 24V DC-motor met encoder en advanced speed control, is een betrouwbaar en veilig gebruik gegarandeerd. Advanced Speed Control betekent dat de kracht die op de boom uitgeoefend wordt, automatisch wordt aangepast aan de omstandigheden.

CAME Connect: slagboom online beheren

Als je al Came hebt geïnstalleerd, ben je zeker al met de Connect-technologie bekend, waarmee deze LT4 slagboom compatibel is. Toch niet? Dan is het heel eenvoudig uit te leggen: De Connect-technologie zorgt ervoor dat de automatiseringen online verbonden en toegankelijk zijn voor klant en installateur.

Het is een platform via hetwelk de installateur automatisch onderhouden kan plannen en instellingen kan uitvoeren, zoals het programmeren van handzendertjes. Op die manier, online dus, moet de technieker niet voor het geringste ter plaatse te gaan. Dit bespaart jou als eindklant veel verplaatsingskosten, en de installateur tijd!

Slagboom via gsm bedienen

Maar het voornaamst voordeel voor de eindgebruiker van de Connect technologie, is dat de automatisering via de app op de smartphone vanop afstand kan aangestuurd worden. Zelfs via Alexa kan je zo de slagboom op afstand voor iemand ter plekke openen!

Came Connect

Eenvoudige installatie voor installateur

Nog meer voordelen voor de technische installateur nodig? Dan moeten we het hebben over de CAME Key. Deze USB configurator sluit je op de printplaat van de motor aan en dient als interface tussen de printplaat en de SetUp app.

Dit betekent dat de monteur niet naast de slagboom hoeft te staan om de programmatie ervan uit te voeren. Denk maar aan regenweer: dan configureert hij de slagboom eenvoudigweg vanuit zijn wagen.

De eenvoud van de installatie houdt niet op, dankzij een speciale tussenliggende plaat, kan de installateur de openingsrichting van de slagboom eenvoudig omkeren. Ook nadat deze slagboom al geïnstalleerd is. Zonder ook maar iets van onderdelen te hoeven demonteren.

Design LT4 slagboom CAME

Tot slot, het design. De CAME LT4 slagboom wordt standaard in het oranje geleverd (RAL2004) en is gemaakt van verzinkt en gelakt staal.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

LT4 slagboom CAME

Bedrijvengids Geplaatst door
Came Benelux

Came Benelux

Zoning Ouest 7, BE-7860  Lessines

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Came Benelux
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.