Bewust anders

In alles een VvE ontzorgen en de dienstverlening afstemmen op de wensen die de Vereniging van Eigenaren heeft. Dat is het vertrekpunt van J&M VvE Beheer. Daarmee zijn we bewust anders dan andere partijen die op dit terrein actief zijn.

Geplaatst door: J & M VvE Beheer B.V.

TKD staat centraal

In onze werkwijze staat transparantie, klantvriendelijkheid en deskundigheid, kortweg TKD, centraal. Transparantie vertalen we in de wijze waarop wij werken. Uw appartementencomplex is een waardevol product waar u ook als het gaat om het beheer nauw betrokken bij wilt zijn. Omdat wij werken met het systeem Twinq heeft u 24/7 toegang tot de gegevens van uw VvE. Daarmee bieden wij u maximale openheid in het reilen en zeilen van de VvE.

Er ontstaat een nauwe band

Vanaf het ontstaan van J&M VvE Beheer is klantvriendelijkheid een onderscheidende waarde. Omdat we werken met vaste aanspreekpunten ontstaat er een nauwe band tussen uw VvE en onze organisatie. Dat werkt een stuk persoonlijker.

Kennis als vertrouwde basis

J&M VvE Beheer is, zoals dat zo mooi heet, een lerende organisatie. Dat betekent in de praktijk dat onze medewerkers regelmatig studiebijeenkomsten bezoeken en cursussen volgen. Zo zijn zij altijd up to date over de laatste ontwikkelingen en beleidswijzigingen. Niet voor niets heeft de directeur dan ook zitting in het bestuur van de branchevereniging.

En die kennis delen we graag

Die kennis gebruiken we uiteraard in de werkzaamheden die wij voor uw VvE verrichten. Maar we delen onze kennis ook letterlijk met u. Zo versturen wij bijvoorbeeld regelmatig een nieuwsbrief om u te informeren over recente wijzigingen of actualiteiten die relevant voor u zijn. In 2017 hebben we voor de eerste keer een Exclusieve Klantendag op touw gezet. Deze dag was zo’n succes dat we de Klantendag ieder jaar organiseren.

https://vvebeheer.net/contact/offerte-aanvragen/

Bedrijvengids Geplaatst door
J & M  VvE Beheer B.V.

J & M VvE Beheer B.V.

Heliumstraat 64, 2718 SL  Zoetermeer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.