J & M  VvE Beheer B.V.

J & M VvE Beheer B.V.

Heliumstraat 64, 2718 SL  Zoetermeer

Over ons

Bij J&M VvE Beheer werken op dit moment 27 mensen. Stuk voor stuk professionals die kennis hebben op het gebied van VvE's en alles wat bij het beheer van uw organisatie komt kijken. Met trainingen en cursussen zowel intern als extern, houden wij de kennis up to date. Maar bovenal zijn het medewerkers die passie hebben voor het vak. 

Middels het gelieerde J&M Verzekeringen beschikt deze beheerder over een volledige AFM vergunning voor bemiddeling en advies in de verzekeringen die de VvE nodig heeft. J&M Verzekeringen kan met vrijwel iedere verzekeraar zaken doen, u bent niet gebonden aan één exclusieve partij.

J&M Techniek begeleidt de uitvoering van het (planmatig) onderhoud voor de VvE. Van het maken va de werkomschrijving tot en met de oplevering staan bouwkundigen van J&M VvE Techniek voor u klaar. Tevens kunnen zij het MJOP voor de VvE verzorgen. 

Aangesloten bij:

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.