Coating balkon & galerij

Afwerken van uw balkon of galerij kan middels diverse coatings. De toe te passen coatings zijn afhankelijk van de situatie en huidige technische toestand.

Geplaatst door: Concreet Betonherstel B.V.

Galerijcoating Balkoncoating Slijtlaag

BETONCOATING EN SCHILDERWERK
Concreet Betonherstel gebruikt betoncoating en/of verfsystemen om beton te beschermen of te verfraaien. De indringing van schadelijke stoffen vanuit de lucht of vanuit een vloeistof in beton kan met een betoncoating worden verminderd. Een betoncoating wordt in meerdere lagen aangebracht en dringt slechts in geringe mate door tot in de ondergrond. De keuze voor een betoncoating is afhankelijk van de belasting waartegen men wil beschermen en van het uiterlijk van het betonnen oppervlak dat men wil bereiken. De betoncoatings zijn onderverdeeld naar de wijze waarop de uitharding plaatsvindt in fysisch drogende en chemisch uithardende systemen. Concreet Betonherstel geeft deskundig advies en biedt een uitgebreid kleurenpallet om het beton na de renovatie te voorzien van een fraai aanzien.

De coatings kunnen in allerlei kleuren en anti-slip varianten worden uitgevoerd. Ook is er de mogelijkheid om afschot te corrigeren in de ondergrond of een dreenvloer aan te brengen, zodat er geen hinderlijke plasvorming meer ontstaat op uw balkon of galerij.

Maak het Concreet.

Bedrijvengids Geplaatst door
Concreet Betonherstel B.V.

Concreet Betonherstel B.V.

Tweelingenlaan 51, 7324 AP  Apeldoorn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.