Gevelinspectie

Wilt u weten of uw pand veilig is? Laat dan een gevelinspectie uitvoeren door Total Wall. U regelt deze inspectie bij ons in een handomdraai.

Geplaatst door: Total Wall

Gevelinspectie

Wilt u weten of uw pand veilig is?

Laat dan direct een gevelinspectie uitvoeren door Total Wall. U regelt deze inspectie bij ons in een handomdraai. Binnen korte tijd stellen onze gecertificeerde vakmensen vast of de spouwmuurverankering van uw pand nog intact is en hoe de staat van het metselwerk is.

Snel zekerheid over uw gevels

De inspectie duurt ongeveer een half uur. We kunnen binnen deze tijd direct het eventuele probleem herkennen en u verder adviseren over de herstelacties voor uw gevel. De inspectie wordt meestal met behulp van een hoogwerker gedaan. Wij brengen hierover een uitgebreide rapportage uit waarin u onze bevindingen, het advies en een herstelplan kunt nalezen.

Spouwmuur risico-inventarisatie

Wilt u als woningstichting, beheerder van een VvE of adviesbureau uw gevel laten beoordelen? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem contact met ons op!

 

www.totalwall.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Total Wall

Total Wall

Tingietersstraat 20, 8601 WJ  Sneek

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.