..........
shadow_fix

Gevelinspectie

Wilt u weten of uw pand veilig is? Laat dan een gevelinspectie uitvoeren door Total Wall. U regelt deze inspectie bij ons in een handomdraai.

Gevelinspectie

Wilt u weten of uw pand veilig is?

Laat dan direct een gevelinspectie uitvoeren door Total Wall. U regelt deze inspectie bij ons in een handomdraai. Binnen korte tijd stellen onze gecertificeerde vakmensen vast of de spouwmuurverankering van uw pand nog intact is en hoe de staat van het metselwerk is.

Snel zekerheid over uw gevels

De inspectie duurt ongeveer een half uur. We kunnen binnen deze tijd direct het eventuele probleem herkennen en u verder adviseren over de herstelacties voor uw gevel. De inspectie wordt meestal met behulp van een hoogwerker gedaan. Wij brengen hierover een uitgebreide rapportage uit waarin u onze bevindingen, het advies en een herstelplan kunt nalezen.

Spouwmuur risico-inventarisatie

Wilt u als woningstichting, beheerder van een VvE of adviesbureau uw gevel laten beoordelen? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem contact met ons op!

 

www.totalwall.nl

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • De VvE als samenleving

  mjop

  Een VvE komt alle eigenschappen (en problemen) van een samenleving, maar ook de mogelijkheden!

 • Wanneer is het tijd voor de schilder? De voordelen van een verftechnisch advies

  gevel

  Hoe staat het ervoor met het schilderwerk? Kan het schilderen nog even uitgesteld worden, of heeft het juist voorrang nodig? Een verftechnisch advies van verffabrikant Drost Coatings biedt uitkomst.

 • De daken op!

  dak

  Normaal gesproken gaat het dak van een appartementencomplex een fink aantal jaren mee. Goed onderhoud is echter wel noodzakelijk. Een jaarlijkse dakinspectie zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Duurzaam onderhoud

  mjop

  Goed voor de portemonnee van elke VvE

 • Veilig het dak op

  dak

  Het dak van een appartementengebouw heeft zoals alle daken onderhoud nodig en moet periodiek geïnspecteerd worden. In iedere Appartement & Eigenaar lichten we een onderwerp uit dat betrekking heeft op het dak. Deze keer besteden we aandacht aan de dakveil

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam