Kabeltags

Kabellabeling in ABS-plastic zijn duurzaam, halogeen-vrij en uv-bestendig. Gemaakt als handige kaartjes voor duidelijk overzicht.

Geplaatst door: Directsigns BV

Kabel- en buislabeling

Kabel- en buistags zijn gemaakt voor het labellen van kabels, leidingen, pijpen en buizen. 

De tags hebben verschillende afmetingen, van 6 x 40 mm tot 20 x 75 mm.

De kleinste tags worden geleverd op kaartjes met totaal 12 kleine tags in één kaartje die eenvoudig los te breken of te knippen zijn.
Daarnaast kunt u kiezen uit tags met de afmetingen 10 x 45 mm (8 stuks op een kaartje), 12 x 75 mm (4 stuks op een kaartje)en zoals eerder aangegeven de 20 x 75 mm tags ( 2 stuks op een kaartje).

Wilt u verschillende leidingen, kabels of buizen met verschillende kleuren markeren dan kunt u kiezen uit verschillende kleurencombinaties. 
De labels zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, blauw, rood, oranje, groen, bruin en geel. 
Daarnaast kunt ook er ook voor kiezen om plastic tie-wraps bij ons te bestellen. Die leveren we per 100 stuks bij grotere getallen of per tiental bij kleinere aantallen.

De tags worden met voordeel gebruikt om leidingen of kabels te markeren en toekomstige communicatie met een reparateur/installateur/adviseur eenvoudiger te maken. Door nu te investeren in duidelijke leidingmarkeringen en kabeltags bespaart uw VvE de tijd wanneer het tijd voor repareren, updaten, vernieuwen is.

Met kabeltags van DirectSigns BV maakt u het voor uw VvE eenvoudiger. De tags zijn duurzaam, lang houdbaar, weerbestendig en ook UV-bestendig. Dat betekent dat ze met voordeel ook buitenshuis gebruikt kunnen worden. Wilt u meer weten, ga dan naar ons webtool door hier te klikken.

Bedrijvengids Geplaatst door
Directsigns BV

Directsigns BV

Prinsengracht 530 H, 1017 KJ  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.