Kitvoegen vervangen

Zwapex Groep is de specialist in het onderhoud en vervangen van oude kitvoegen zoals in dilatatie, galerijen en kozijnen.

Onderhoud kitvoegen

Renovatie

Het aanbrengen van afdichtingen is één. Minstens zo belangrijk is het om te garanderen dat afdichtingen in de toekomst ook dicht blijven, zodat de bouwkundige constructie ook op termijn duurzaam blijft functioneren.

Onderhoudscontract afdichtingen

Zwapex biedt de mogelijkheid om na de oplevering een onderhoudscontract af te sluiten. Gedurende de looptijd controleert Zwapex periodiek de conditie van de afdichtingen. Waar nodig adviseert Zwapex passende maatregelen om de afdichting weer op het gewenste niveau terug te brengen.

Bij vloeistofdichte verhardingsconstructies is de duurzaamheid van de afdichtingen zo mogelijk nog belangrijker. Een bedrijf dat de bodem verontreinigt kan rekenen op torenhoge kosten. Dit risico kan eenvoudig worden geminimaliseerd.

Periodieke inspecties

Zwapex kan de vereiste periodieke bedrijfsinterne visuele inspecties verzorgen. Waar nodig kan dit worden gecombineerd met herstel van scheuren en preventief onderhoud aan schadegevoelige plaatsen. Voor de milieuhandhaver vormen de inspectierapporten het bewijs dat het bedrijf aan zijn milieuverplichtingen voldoet.

Zoekt u een partner die professionele afdichtings- en voegtechniek toepast en afdichtingen van uw constructies renoveert? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte op

Kijk ook eens op www.kitonderhoud.nl voor alle mogelijkheden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Zwapex Afdichtingstechnieken

Zwapex Afdichtingstechnieken

Anthonetta Kuijlstraat 35, 3066 GS  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.