Kunststof vloeren

Zwapex Groep heeft naast de kitvoegen ook een specialisme in vloeistofdichte/kunstvloeren voor o.a. balkons en galerijen met of zonder anti slip.

kunststof vloeren

Zwapex Groep heeft naast de kitvoegen ook een specialisme in vloeistofdichte/kunstvloeren voor o.a. balkons en galerijen met of zonder anti slip.

Kunststof vloeren worden toegepast op bestaande of nieuwe betonvloeren in bedrijven, (parkeer)garages, speelterreinen, op balkons en galerijen of als buitenvloeren op asfalt. Het aanbrengen hiervan is specialistisch werk, dat in uitstekende handen is bij Zwapex.

Soorten kunststof vloeren

Er zijn verschillende type vloeren die Zwapex kan leveren voor uw toepassing:

Coatingvloer
De coatingvloer bestaat uit een dunne kunststof toplaag van kunsthars. Deze laag brengen we over een bestaande vloer heen aan.
Gietvloer
Troffelvloer


Kunststof vloeren hebben verschillende toepassingsmogelijkheden waaronder glanzend, mat of antislip. Ook zijn er breed scala van kleuren mogelijk waarin de kunstof vloer wordt afgewerkt. Wilt u graag advies over welke vloer geschikt is voor uw toepassing? Neem contact met ons op via het formulier of bel 010 - 289 14 14.

Voordelen van kunststof vloeren

Waarom kiest u voor een kunststof vloer? Er zijn een aantal voordelen en nadelen. Over het algemeen gelden de volgende voordelen voor veel kunststof vloeren:

Sterk: de vloer is slijtvast en is bestand tegen chemicaliën en zuren
Naadloos: er zijn geen naden zichtbaar in de vloer
Gebruiksgemak: de vloer gemakkelijk schoon te houden
Geschikt bij verschillende temperatuurverschillen
Geluidsdempend

Bedrijvengids Geplaatst door
Zwapex Afdichtingstechnieken

Zwapex Afdichtingstechnieken

Anthonetta Kuijlstraat 35, 3066 GS  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.