Vikufiber leuningen

De kunststof leuningen worden opgebouwd met pultrusie profielen die geproduceerd worden volgens EN 13706 en zijn beschikbaar in polyester kwaliteit (kleur:

Geplaatst door: Vink GVK

Vikufiber leuningen

Onze kunststof leuning bestaat uit de volgende onderdelen:

  • handrail
  • staanders
  • knierail
  • voetplint/schoprand

De handrail is opgebouwd uit een ergonomisch gevormd U-profiel 75x60 mm met afronding R = 60 mm aan de bovenzijde. De afronding ligt goed in de hand en zorgt er voor dat bijvoorbeeld gereedschapskoffers er niet opgezet kunnen worden. De eindpunten van de kunststof handrail profielen worden afgewerkt met passende kunststof einddoppen. De staanders van de kunststof leuningen bestaan uit een vierkant gepultrudeerde koker 50x50x5 mm. De knierail bestaat uit een ronde kunststof buis ø26 x 16 mm. Volgens de specificatie van de klant kunnen meerdere knierails voorzien worden. Voetplint / schoprand: de handleuningen kunnen worden voorzien van een voetplint, dit profiel is 150 mm hoog en is speciaal voor deze toepassing ontworpen door gebruik te maken van een geprofileerde W-vorm van 3 mm dikte.

Ter hoogte van de ondergrond wordt de leuning vastgezet door middel van een GVK of RVS bevestigingsvoet, ook kan er gekozen worden om de staander door te laten lopen voor zijmontage. Accessoires zoals kunststof hoekverbindingen en koppelstukken zijn beschikbaar.

Bedrijvengids Geplaatst door
Vink GVK

Vink GVK

Expeditieweg 15, 7007  Doetinchem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.