Gevelonderzoek

Wilt u weten wat de staat is van uw gevel? Of deze nog diuurzaam en veilig is? Wat de staat is van uw spouwankers, van uw balkons en van uw lateien?

Geplaatst door: Keurhuis Nederland BV

Gevelonderzoek

U wilt graag weten hoe veilig uw gevel is. Uw metselwerk is namelijk verbonden met uw ‘binnenspouwblad’ met spouwankers. Deze ankers roesten vaak, waardoor uw veiligheid niet meer gewaarborgd is. Met een onderzoek naar de staat van de spouwankers weet u waar u staat. Hoe moet u het spouwmuuronderzoek laten uitvoeren? Keurhuis Nederland voert onderzoek volledig uit conform SBR protocol 629-12 en BRL 2109 van SKG-IKOB Certificatie. Hierdoor bent u zeker van een goede uitvoering volgens de laatste stand der techniek.

Is er roest zichtbaar op de betonnen delen van uw gebouw? Het beton van balkons is vaak een van de aandachtspunten in een MJOP. Er is dan een vervolgonderzoek nodig om vast te stellen of de situatie veilig is en hoe het balkon deskundig kan worden hersteld. Keurhuis Nederland heeft een gekwalificeerd betononderhoudskundige die specialistisch onderzoek kan verrichten. In een quick-scan worden de betonnen delen van uw gebouw visueel geïnspecteerd. Dit gebeurt zowel van beneden af (met een verrekijker) als ter plaatse. Hiervoor is toegang nodig tot de balkons van een aantal appartementen. Het beton wordt onderzocht op schades en lekkage en op de juiste dilataties. Onze deskundige beoordeelt ook de verf- en/of coatingsystemen. In een rapportage vindt u een helder overzicht van de gebreken en de onderhoudsbehoefte . U ontvangt dus een specialistisch betononderhoudsadvies. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Zoekt u naar specifieke expertise voor uw metselwerk? Dan bent u bij Keurhuis Nederland aan het juiste adres. Jaarlijks voert Keurhuis Nederland samen met SKG-IKOB Certificatie zo'n 100 expertises uit op metselwerk. Wij voeren voor u onder andere voeghardheidsmetingen uit, voegdieptemetingen en wij testen voor u de waterkerendheid (Karstenproef). Ook het verloop van metselverbanden beoordelen wij voor u. Al onze expertises worden uitgevoerd volgens de van toepassing zijnde NEN-nromen, URL-en en CUR-publicaties. Keurhuis Nederland is betrokken bij diverse normcommissies waaronder de normcommissie van de CUR 61 waarin ook het hydrofoberen is toegevoegd en de TC Gevelreiniging. Zo bent u zeker van een goede keuring.

Bedrijvengids Geplaatst door
Keurhuis Nederland BV

Keurhuis Nederland BV

Poppenbouwing 58, 4191 NZ  Geldermalsen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.